Εκτύπωση

Προσοχή στις μικρές τράπεζες.

Μέχρι το τέλος του χρόνου, το αργότερο μέχρι Φλεβάρη νομίζω ότι θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το Τραπεζικό τοπίο.

Προσοχή λοιπόν στις μικρές τράπεζες οι οποίες τάζουν επιτόκια ο κόσμος τρέχει να τα πάει και να κερδίσει παραπάνω χρήματα αλλά..........

Το ξέρετε ότι αυτές οι Τράπεζες δεν είναι στο ταμείο εγγυοδοσίας του κράτους? για ποιά ασφάλεια μιλάμε? Αν κλείσουν μια ωραία νύχτα, απο που θα πάρουν όλοι αυτοί που τις ακολούθησαν τα λεφτά τους? Μάλλον από πουθενά.

Φίλοι μου sole &Τσιγκούνη , το τέστ αντοχής το παρακολουθούσαν στενά και οι Αμερικανοί. Δεν ήθελαν να παραποιηθούν τα αποτελέσματα. Δεν μας τα σέρβιραν οι ¨αξιόπιστοι??¨ πολιτικοί μας, γι' αυτό λοιπόν φίλοι μου, ΝΑΙ το πιστεύω το παραπάνω τέστ.

Και τέλος πάντα ο πληθωρισμός ήταν παραπάνω από τα επιτόκια των καταθέσεων. Όταν κάποτε ήταν ο πληθωρισμός στο 25% οι καταθέσεις ήταν στο 18%.

Κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι!!!!!!!!

Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Προσοχή στα επιτόκια"
Σχόλια (2)
2 Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010 23:25
Ο Επενδυτής

Φίλε Αντώνη δές το θέμα του ΤΕΚΕ λίγο καλύτερα και θα δείς ότι οι Τράπεζες του ενός ή των δύο καταστημάτων πρώτον είναι Ξένων συμφ/ντων και δεύτερον δεν είναι στο ΤΕΚΕ.

Όποιος θέλει είναι βέβαια ελεύθερος να κάνει ότι θέλει με τα χρήματά του, αν θέλει τα καίει και τα κάνει στάχτη, είναι λύση αυτό?

Εγώ, νιώθω καλύτερα να τα έχω στις αξιόπιστες, για εμένα, μεγάλες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Τράπεζες παρά σε άλλες μικρότερες που προσφέρουν μεγαλύτερα επιτόκια στους ανυποψίαστους πελάτες.

Και ξαναλέω κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι.

Α!! Σήμερα στην EFG Eurobank Ergasias 200.000 3M εύκολα με 3,6% με λίγη πίεση μπορεί και παραπάνω.

1 Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010 23:10
Ψαχνόμενος

Καλό θα ήταν όποιος γράφει να ξέρει τι γράφει. Όλες οι μικρές τράπεζες είναι στο ΤΕΚΕ. Μόνο το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων δεν είναι στο ΤΕΚΕ αλλά έχει την εγγύηση του κράτους