Εκτύπωση

Ποιος σέβεται ποιον

Πολύ κακώς κάνετε και τη "σέβεστε". Δεν καταλαβαίνω γιατί να αποτελεί κρατικό μυστικό το επιτόκιο μιας προθεσμιακής κατάθεσης. Στην εποχή του Internet τον 21ο αιώνα, θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου, για να γυρνάω από κατάστημα σε κατάστημα, να ρωτάω για επιτόκια? Δεν είναι προσβλητικό για τη νοημοσύνη μου? Δηλαδή, ολόκληρη Εθνική Τράπεζα, τι έχει να φοβηθεί και δεν δημοσιοποιεί τα επιτόκιά της? Δεν είναι σοβαρά πράγματα, αυτά. Θα ήθελα να παρακαλέσω, έστω και αν έχετε τηλεφωνική ενημέρωση για τα επιτόκια από τράπεζες που "ντρέπονται" να τα δημοσιοποιήσουν, να τα συμπεριλάβετε στη λίστα σας, με την επισήμανση ότι η πληροφορία είναι ανεπίσημη, επειδή προέρχεται από προφορική ενημέρωση. Ευχαριστώ πολύ.
Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Millenium - Citibank - HSBC - ATE Αγροτικη - Bank"
Σχόλια (2)
2 Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 09:35
syna
Συμφωνω απολυτα με τον φιλο παραπανω και προτεινω να διαμαρτυρηθουμε με την αποστολη e-mail στα κεντρικα της Εθνικης Τραπεζας.....
1 Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 19:21
Ο Τσιγκούνης
Πράγματι είναι άξιο απορίας γιατί κάποιες τράπεζες δεν ενδιαφέρονται να κρατούν ενήμερο το κοινό για τα επιτόκιά τους. Συνήθως ο λόγος είναι επειδή τα επιτόκια που προσφέρουν δεν είναι ανταγωνιστικά, οπότε η άγνοια του πελάτη είναι προς το συμφέρον τους. Έτσι δεν αξίζει τον κόπο ούτε να δημοσιεύονται. Ως ανάξια λόγου θεωρούνται επίσης και τα επιτόκια - πυροτεχνήματα έως 7%, που συνήθως το πραγματικό επιτόκιο δεν φτάνει ούτε το μισό από το διαφημιζόμενο.
Αν ωστόσο υπάρχει κάποιο ανταγωνιστικό προϊόν (όπως το Income Plus της Ασπίς) αυτό δημοσιεύεται, ρισκάροντας κάποια ανακρίβεια, καθώς αρκετοί μπορεί να ωφεληθούν από αυτό.