Εκτύπωση

UBS

Καλησπέρα, έχω επικοινωνήσει απευθείας με τη UBS Ελβετίας και τα πράγματα φαίνονται πιο απλά από ό,τι γράφεται σε προηγούμενα σχόλια. Απλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση προτού προχωρήσω, από κάποιον που έχει ήδη λογαριασμό μαζί τους για την ακρίβεια των παρακάτω: - Καταρχήν, μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό εξ αποστάσεως (μου έστειλαν τα σχετικά έγγραφα) και ζητάνε επικυρωμένο αντίγραφο διαβατηρίου και δείγμα της υπογραφής σου - Το minimum όριο είναι 25.000 CHF (περίπου 18.500 euro) - Μπορείς να διαλέξεις από διάφορους τύπους λογαριασμών. Π.χ. για Savings account έχει ένα περιορισμό ανάληψης 50.000 CHF το χρόνο. Αν θες να τραβήξεις περισσότερα πρέπει να τους δώσεις notice 3 μηνών, αλλιώς χρεώνεσαι 0,50% του επιπλέον ποσού. - Σου δίνουν web banking που (φαίνεται να) επιτρέπει μεταφορές ποσών. - Οι χρεώσεις που αναφέρουν φαίνονται λογικές.
Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού"
Σχόλια (2)
UBS
2 Τετάρτη, 22 Φεβρουάριου 2012 01:54
gg49
UBS, ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ 50000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΞΟΔΑ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ. ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ
UBS
1 Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010 16:00
Sevillle

1. Είσαι σίγουρος ότι αυτά ισχύουν για λογαριασμό σε Ευρώ ή μήπως μόνο για Ελβετικά (οπότε θα κάνεις και μετροπές που κοστίζουν) ???

2. Εαν αναφέρεσαι σε ευρώ ακουσα πως η Ελβετία δίνει τόκο από μηδέν έως ψίχουλα και ταυτόχρονα χρεώνει φόρο τόκων 35% και πολλά έξοδα για τη διατήρηση του λογαριασμού. Δηλαδή στα ευρώ μην περιμένεις έτσι κι αλλοιως να πάρεις τόκο, αλλά έμαθες αν θα πληρώνεις και κανένα 300αρι-500αρι τον χρόνο για έξοδα ανοίγματος-κλεισιματος-διαχείρησης-επικοινωνίας κλπ του λογαριασμού????

Καλόν είναι να ρωτήσεις ότι μπορεις να φανταστεις διότι αν δεν ρωτήσεις δεν σου λένε απο μόνοι τους...