Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία

Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία 24 May 2021 13:15 #1

  • PRS33 (PARIS33)
  • PRS33 (PARIS33)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 4891
  • Thank you received: 2044
  • Karma: -9
Σαν Κράτος το Yunanistan δεν έχουν άδικο που το κατηγορούν ότι έχουμε απομεινάρια Bolshevik στον υπερ-θετικό βαθμό.

Ειδικότερα άμα «τολμήσετε» να κάνετε νύξη οπλοχρησίας -οπλοφορίας εντός ιδιωτικών χώρων το πιο πιθανό είναι θα βγάλουν τον «Κουτσούμπα -Κανέλλη» και θα τα κάνουν όλα brothel.
To “τιμημένο» Κ.Κ.Ε ένα κόμμα του δώστε μου ένα 4% να εισπράττω την Κρατική επιδότηση και να παριστάνω το «κόμμα»…..
Ενώ τα «πατριωτικά» της οπλοκατοχής εντός ιδιωτικών χώρων μας πιάνουν όταν ο θάνατος κτυπήσει «την πόρτα μας» όπως με το πάμπλουτο ζευγάρι τον 32χρονο πιλότο και την Βρετανίδα 20χρονη σύζυγό του που δολοφονήθηκε σπίτι της σε ληστεία μαρτυρικά στο 540 τ.μ. ακίνητο που διέμεναν…..στα Γλυκά Νερά.
Η παρακάτω ανάρτηση πρωτίστως αφορά τους Συνδικα-ληστές της Αστυνομίας Γερακαράκο -Μπαλάσκα ,Μαυροειδάκο και Κρικέτο κλπ……εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο «Δημοσχάκης» και «Κυριαζίδης»……
Αφήστε τον συνδικαλισμό και ενοποιηθείτε θωρακίζοντας τον Αστυνομικό Νομικά όπως έχουν κάνει οι Αμερικάνοι Αστυνομικοί μέχρι ο Obama bin Landen ειχε ζητήσει δημοσίως συγνώμη και μάλιστα πήγε αυτοπροσώπως στην Ένωση των Αμερικάνων Αστυνομικών.
Θα του «τράβαγαν» αγωγή στο Ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο και θα τον «ξύριζαν» τον Obama bin Landen για μια δήλωσή του κατά της Αστυνομίας που είχαν σκοτώσει ένα Αφροαμερικάνο ……..μια ζωή «τα καλά παιδιά» της πρέζας και της παρανομίας…….
Στο παρακάτω επεισόδιο ο 26χρονος Αμερικάνος Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε ενα καθίκη επειτα από κλήση για επέμβαση λόγω του ότι είχαν αεροβόλο όπλο σε ένα ξενοδοχείο στην Arizona.
Toυ 26χρονου Αμερικάνου Αστυνομικού του ασκήθηκε δίωξη για βία και δολοφονία από την Πολιτεία της Arizona αλλά ο ίδιος παραιτήθηκε και έλαβε την σύνταξή του ύψους $2.500 τον μήνα ενώ σήμερα εργάζεται ν.ο.μ.ι.μ.ο.τ.α.τ.α!
Μετα πήγε σε άλλο Κράτος παραδίπλα από την Αμερική όπου εργάστηκε σαν Αστυνομικός security σε μια παραθρησκευτική αίρεση «ευαγγελιστών» (μίξη Γιεχωβάδων και Λουθηρανών κλπ.) όπου πάλι άσκησε υπερβολική βία πυροβολισμό σε κάποιον στον χώρο φύλαξης της Αίρεσης.
Ο 28χρονος πλέον σήμερα Αμερικάνος Αστυνομικός δήλωσε χρεοκοπία να αποφύγει χρηματικές αποζημιώσεις και συνέχισε να λαμβάνει την σύνταξη $2.500 τον μήνα και τελικά τώρα εργάζεται σε άλλη Πολιτεία . (το επεισόδιο έγινε το 2016…….).
Η Αμερική εχει Νόμους δεν είναι brothel Yunanistan γιατί φίλος μου οδηγούσε στο Los Angeles και τον σταμάτησε Αστυνομικός για έλεγχο (άδεια -ασφάλεια κλπ.).
O Aμερικάνος Αστυνομικός πρόσεξε μια τσάντα που είχε ο φίλος στο πίσω κάθισμα από shopping που μόλις είχε κάνει και γύρναγε σπίτι του. Στην αρχή φάνηκε αμήχανα να τον κοιτάει τον φίλο γιατί στην τσάντα είχε κιβώτιο με μπύρες κλειστό σε σακούλα όπως και τα κουτιά σφαγιασμένα.
Ο Αμερικάνος Αστυνομικός τον κατέβασε από το αυτοκίνητο και του είπε να πάρει την τσάντα από το πίσω κάθισμα και να την βάλει στο trunk πορτ-παγκάζ………και η California -Chicago etc και άλλες Πολιτείες είναι χρεοκοπημένες failed state σαν το Yunanistan τα Ομόλογά τους junks…….”τσιμπολογάνε» τα ακίνητα που εκτοξεύθηκαν όπως και τα ενοίκια λόγω αύξησης οικοδομικών υλικών και ξυλείας για κουζίνες, τραπέζια ,καρέκλες ,σαλόνια ,κρεβάτια κλπ.
Ειδικότερα στο Chicago που έχει το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα έχουν βγάλει εδώ και καιρό Δήμαρχο έναν Αφροαμερικάνο με …………….«σεξουαλικό προσανατολισμό»…… «Γιατρομανωλάκη»…….. -«Ταλιαντίλη» ……….- «Πατέλη»……….. και «Φουρθιώτη»……….. να φάει τα shits την χρεοκοπία που είχαν κανει οι προηγούμενοι λευκοί Δήμαρχοι.
Ο όρος useful idiot συχνά πιστώνεται στον Vladimir Ilyich Ulyanov γνωστό στον κόσμο Lenin και αναφέρεται σε κάποιον που υπερασπίζεται κατι επιζήμιο …..και για τον ίδιο…….!
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
The administrator has disabled public write access.

Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία 24 May 2021 13:36 #2

  • PRS33 (PARIS33)
  • PRS33 (PARIS33)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 4891
  • Thank you received: 2044
  • Karma: -9
Κοιτάξτε το video όταν το Κράτος U.S.A είναι Κράτος και δεν είναι brothel Yunanistan .
Η Αστυνομία της Πολιτείας Arizona το Τμήμα Μesa κλήθηκε γιατί σε ένα ξενοδοχείο οι ένοικοι εθεάθησαν από τα παράθυρα να έχουν αεροβόλο όπλο.
Το ενα καθίκη τον σκότωσαν οι Αστυνομικοί οι οποίοι έδωσαν οι ίδιοι το video body camera στην δημοσιότητα για λόγους καθαρά διαφάνειας στις οποίες φαίνεται ο ο δεύτερος κακοποιός που ήταν μαζί άκουσε τις εντολές των Αστυνομικών και του «φόρεσαν» χειροπέδες.
Ο 26χρονος Αμερικάνος Αστυνομικός στο δεύτερο καθίκη «τον πάει by the book” τα trick εξακρίβωσης ότι καταλαβαίνει δινοντας εντολές ξάπλωσε κάτω στο έδαφος δηλαδή του μιλάει στην γλώσσα του να δει αν είναι ντόπιος λογω ξενοδοχείου δίνοντας εντολές άπλωσε τα χέρια σου μπροστά μετα πάνω στο κεφάλι με διασταυρωμένα τα δάκτυλα μετα διασταύρωσε τα πόδια όπως είναι στην ύπτια θέση και σήκωσέ τα και μετα πάλι τα ίδια τον ρωτάει μεγαλόφωνα αν καταλαβαίνει τι του λέει.
Για να τον μπλοκάρει του λέει να σηκωθεί και του λέει stop και του φωνάζει «είπα σταυρωτά τα πόδια» τέρμα οι κουβέντες (είσαι σε διαδικασία βολής) ακολούθα τις εντολές και «σήκωσε τα χέρια» μην μιλάς καταλαβαίνεις τι σου λέω; Τα χέρια μετα του λέει πάνω από το κεφάλι στον αέρα και μην γυρνάει το κεφάλι πρόκειται να σε πυροβολήσουμε καταλαβαίνεις;
To καθίκη του απαντάει «ναι κατάλαβα» κλαίγοντας από τον φόβο του…..
Μόλις το καθίκη του απαντάει «ναι» ο Αμερικάνος Αστυνομικός «τον πάει ξανά by the book» τις ίδιες εντολές να καταγραφεί ξανα στην body cam με προτεταμένο το όπλο αλλά μάλλον το καθίκη θα ήταν μεθυσμένος και έκανε το λάθος να πλησιάσει έρποντας και κλαίγοντας τον Αστυνομικό όπου ο Αμερικάνος 26χρονος Αστυνομικός «by the book» τον πυροβόλησε και τον σκότωσε «στεγνά» στον διάδρομο του ξενοδοχείου.
Το αν είχε η δεν είχε και άλλο όπλο πιστόλι ,φαλτσέτα κλπ. πάνω του…….ο νεκροθάφτης θα το πει…….να μάθουνε να υπακούνε στην Αστυνομία γιατί και ο Αστυνομικός έχει ζωή και θέλει να ζήσει αρτιμελής όπως και οι υπόλοιποι ένοικοι του ξενοδοχείου .
Η Πολιτεία της Arizona για τα μάτια του κόσμου άσκησε δίωξη για άσκηση υπερβολικής βίας και ανθρωποκτονίας και…..η δίκη «κάποτε»……θα γίνει……από το 2016…..εκκρεμεί….!
Ο 28χρονος σήμερα Αστυνομικός παραιτήθηκε πήρε την αναλογούσα σύνταξη $2.500 τον μήνα μετα κάπου πήγε σε διπλανό Κράτος και μετα Πολιτεία εργάζεται ν.ο.μ.ι.μ..ο.τ.α.τ.α!

Disturbing video shows unarmed man begging before fatal police shooting


Το πλήρες ιστορικό μπορείτε να το διαβάσετε στο link
Death of Daniel Shaver
de.wikipedia.org/wiki/Todesfall_Daniel_Shaver
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Last Edit: 24 May 2021 13:49 by PRS33 (PARIS33).
The administrator has disabled public write access.

Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία 24 May 2021 22:12 #3

  • PRS33 (PARIS33)
  • PRS33 (PARIS33)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 4891
  • Thank you received: 2044
  • Karma: -9
Αυριο 25 Μαΐου 2020 είναι η «επέτειος» Μνημόσυνο στην Minneapolis, Minnesota. Memorial Day,θανάτου του Αφροαμερικάνου George Floyed και τα κρυόκολα Black lives matter διαδηλώσεις που επακολούθησαν.

Τίποτα δεν άλλαξε στην Αμερική εκτός από τα λαμόγια Αφροαμερικάνους δικηγόρους και συγγενείς που «τσίμπησαν» ……..εδω και πολλούς μήνες ΠΡΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ από την Πολιτεία της Minnesota το ποσόν των ……………..$27.000.000 συν……τα υπόλοιπα όταν έγινε η δίκη.
Γερή business στην Αμερική Black lives matter τα κρυόκολα κροκοδείλια δάκρυα για ένα πρεζόνι που πηγε και πλήρωσε με πλαστό $20 δολλαρο και όταν ηρθαν οι Αστυνομικοί λόγω υπέρβαρος που ηταν άρχισε τις «μαγκιές» και του έβαλαν γόνατο στην πλάτη οι Αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν.
Οι Αστυνομικοί εκδιώχθηκαν λόγω «ρατσισμού» του κοlou τα 9μερα ενώ ο ένας πήγε φυλακή και βγαίνει σε λίγο καιρό.
Η νέα Κυβέρνηση του sleepy Joe Biden δεν νομίζω να πανηγυρίζει για τα «κατορθώματά» της τις 100 μέρες εξουσίας της γιατί από την Αρχή του 2021 έχουν σκοτωθεί από πυροβολισμούς 5,406 άτομα μην περιλαμβανομένου όσους έχουν αυτοκτονήσει……και αυτά συμβαίνουν από την στιγμή που οι «Δημοκρατικοί» ανέλαβαν την εξουσία……
Πηγή:
www.gunviolencearchive.org/

Ολόκληρο σκηνικό έπαιξε η Κυβέρνηση του sleepy Joe Biden κατά το οποίον ενας δικαστής αντικαταστάθηκε γιατι εξέφρασε αντιρρήσεις για την αποζημίωση που εδωσε η πολιτεία της Minnesota ΠΡΙΝ γίνει το Δικαστήριο. Ηταν σαν να χειραγωγεί την οποια μελλοντική Απόφαση των Δικαστών…..
Ακολούθησαν οι «γνωστές» διαδηλώσεις των ακτιβιστών Black lives matter για την «άτιμη κοινωνία» των «αδικημένων» Αφροαμερικάνων που …..όλη η Αμερική υποτίθεται είναι εναντίον τους ……άσχετα τα Επίσημα στοιχεία ανθρωποκτονιών του F.B.I αλλά μας λένε :
To 50% των εγκλημάτων και ληστειών εμπλέκονται Αφροαμερικάνοι……..λές και το F.B.I που υπηρετούν και Αφροαμερικάνοι…….έγινε «ρατσιστικό»………tou kolou τα 9μερα…..!!!
Πηγή:
ucr.fbi.gov/crime-in-the-u.s/2017/crime-...2017/tables/table-43

Tελος πάντων……η Αφροαμερικάνικη «οικογένεια» τα σογια έβαλαν παντελόνι $27.000.000 και το βούλωσαν γιατί τώρα η Αμερική εγινε «ανθρώπινη» ….άσχετα αν «αύριο» που είναι η επέτειος «του τραγικού θανάτου» George Floyed ……λίγοι θα θυμούνται τον «συγχωρεμένο»…..
Minneapolis to pay George Floyd's family $27m in police custody death lawsuit
www.theguardian.com/us-news/2021/mar/12/...y-27m-police-lawsuit

Ελα όμως που εχει η ζωή «γυρίσματα» γιατί πανομοιότυπη υπόθεση σαν του Αφροαμερικάνου George Floyed εγινε το…..2016 στο Dallas με λευκό Τοny Timpa όπου οι Αστυνομικοί έκαναν και πλάκα μεταξύ τους και του έβαλαν γόνατο στον σβέρκο και το πρεζόνι «χρήστης» απεβίωσε.
Είδατε καμμιά διαδήλωση και φασαρίες για τον λευκό που απεβίωσε ακριβώς όπως ο Αφροαμερικάνος George Floyed και τα κρυοκολα Bllack lives matter…….των ακτιβιστών;
Όταν σκοτώνεται Αφροαμερικάνος είναι «ρατσισμός» και όταν σκοτώνεται λευκός ……πάει στα «αδιάβαστα» γιατί και οι δυο ήταν χρήστες ναρκωτικών……και εύσωμος όπως θα δείτε στην ανάρτηση bodycam της Αστυνομίας……..
Eπίσημα το 69 % των Αμερικάνων πολιτών έχει εμπιστοσύνη στην Αστυνομία….
Πηγή:
fivethirtyeight.com/features/how-views-o...lice-reform-so-hard/

Παραθέτω για τους ακτιβιστές να δείτε το ίδιο ακριβώς περιστατικό σαν του George Floyed με θύμα τον λευκό Τοny Timpa.

Dallas Police body cameras show moment Tony Timpa stopped breathing

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
The administrator has disabled public write access.

Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία 27 May 2021 13:38 #4

  • PRS33 (PARIS33)
  • PRS33 (PARIS33)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 4891
  • Thank you received: 2044
  • Karma: -9
Αναφορικά με την αυξημένη εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι οι «χαβαλέ πολίτες» που απαρτίζουν την banana country Yunanistan θα πρέπει να μιλήσουν επίσημα στα Κοινωνικά Μέσα.
Όσο καθόσαστε απαθείς και «χαβαλέ» μέχρι η εγκληματικότητα να έρθει στην πόρτα σας τοτε οι κακοποιοί στις φυλακές διαμαρτύρονται και για «κακκομεταχειρηση» τους από την Αστυνομία …….
Επίσημη αναφορά της Επιτροπής Europe’s Committee for the Prevention of Torture κακομεταχείρισης των κρατουμένων κατά………. της Αστυνομίας.

Εξετάζοντας την κατάσταση των ατόμων που κρατούνται από την Ελληνική Αστυνομία, η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η κακομεταχείριση της αστυνομίας παραμένει «συχνή πρακτική σε όλη την Ελλάδα». Επιπλέον, το ισχύον σύστημα ερευνών για ισχυρισμούς κακομεταχείρισης είναι αναποτελεσματικό. Η CPT καλεί τις ελληνικές αρχές να διασφαλίσουν ότι όλοι οι αστυνομικοί της χώρας κατανοούν σαφώς ότι οποιαδήποτε μορφή κακομεταχείρισης κρατουμένων συνιστά ποινικό αδίκημα και θα διωχθεί ανάλογα.
Οι κακές υλικές συνθήκες ταιριάζουν με τον υπερπληθυσμό στα περισσότερα φτερά στη φυλακή του …..Korydallos: Το C.P.T αναφέρει επτά άτομα σε ένα κελί 9,5m2 μέσα σε βρώμικα στρώματα και κουβέρτες, μολυσμένα με κοριούς και μούχλα στους τοίχους και την οροφή. Οι συνθήκες ορισμένων τμημάτων στη φυλακή των ανδρών του Κορυδαλλού και στη μη εποπτευόμενη πειθαρχική μονάδα στη φυλακή Nigrita ήταν τόσο κακές που μπορούν «εύκολα να θεωρηθούν ως απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση» σύμφωνα με το C.P.T.
Το C.P.T καλεί τις ελληνικές αρχές να μειώσουν τα επίπεδα πληρότητας, ώστε να διασφαλιστεί ότι κάθε φυλακισμένος έχει τουλάχιστον 4 m² χώρου διαβίωσης, εξαιρουμένου του παραρτήματος υγιεινής, και διαθέτει δικό του κρεβάτι. Κανένας κρατούμενος δεν πρέπει να κοιμάται σε ένα στρώμα στο πάτωμα. Πρέπει επίσης να παρέχονται στους φυλακισμένους κατάλληλα προϊόντα υγιεινής και τακτική πρόσβαση σε ζεστό νερό.
Πηγή:
rm.coe.int/16809e2058

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης στις ελληνικές φυλακές έως την 1-12-2020 κρατούνταν 11,459 φυλακισμένοι αναλογικά 107 άτομα ανα 100,000 πληθυσμό σε συνολικά 34 «καταστήματα»….ήτοι πληρότητα 113,2% .
Το 57,8% ήταν αλλοδαποί ενώ το 4,5% ήταν γυναίκες και το 0,2% ανήλικοι.
Απλά θα ήθελα σαν «ουδέτερος παρατηρητής» να επισημάνω στον κ Πάνο Κακαβιάτο που σύνταξε την αναφορά κακκομεταχείρης των κατάδικων από την Αστυνομία οτι:
1.O Σωφρονιστικός υπάλληλος είναι πολίτης και υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ ο Αστυνομικός είναι ένστολος που φοράει το εθνόσημο του Κράτους και ανήκει στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ του βαψομαλλιά κομμώσεις makijiaz «Gold-χοίδη».
2. O Σωφρονιστικός υπάλληλος επιτηρεί τον χώρο μέσα στις φυλακές ενώ ο Αστυνομικός φυλάει Σκοπιά στην εξωτερική περίμετρο ….και συνεπώς όταν αναφέρεις κ Πάνο Κακαβιάτο κακομεταχείριση στις φυλακές θα εννοείς εκ μέρους των Σωφρονιστικών υπαλλήλων του Υπουργείου Δικαιοσύνης…..και όχι της Αστυνομίας…..που μέχρι transgenders Αστυνομικοί με σκουλαρίκια ,κοτσιδάκια και με tattoo υπηρετούν…..όπως και στους Σοφρωνιστικούς πολίτες υπαλλήλους οι οποίοι ΠΑΡΑΝΟΜΑ φορούν t-shirts-jackets της Ελληνικής Αστυνομίας…….
3.Τι εννοείς κ Πάνο Κακαβιάτο με τον όρο «ανασυγκρότηση του σωφρονιστικού συστήματος»; Χαμηλότερες haircut of punishments ποινές τιμωρίας;
Τις απαντήσεις σου κ Πάνο Κακαβιάτο να πας να τις δώσεις στον σύζυγο της 20χρονης μητέρας που έπνιξαν στα Γλυκά Νερά και βασανίστηκε ο ίδιος και είναι εξαιρετικά τυχεροί που δεν απήγαγαν και το βρέφος να το πουλήσουν για «όργανα»….oπως και στην περίπτωση «καραιβάζ»….και άλλων πολιτών που δολοφονήθηκαν η βασανίστηκαν άγρια….!
Προσωπικά μου κάνει εντύπωση που στην πρώτη περίπτωση άφησαν πίσω μάρτυρα…..!
Τσαπατσούληδες η «στημένη» η «δουλειά» μου είναι αδιάφορο!
Εδώ στο brothel Yunanistan πιάσανε δάσκαλο να παρενοχλεί με μηνύματα ανήλικη μαθήτρια και το brothel η διεφθαρμένη «Δικαιοσύνη» ……τον άφησε και ελεύθερο η δε Διδασκαλική Ομοσπονδία και το gamimeno Υπουργείο Παιδείας ακόμα να του αναστείλει την Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μέχρι να «διαλευκανθεί» η υπόθεση…….
Δεν ακούτε και σκόπιμα υποκρίνεστε στις προτάσεις μας όποια /όποιος για τον οποιονδήποτε λόγο παρενοχλεί έστω και με……μηνύματα ανήλικο η άσκηση βίας σε ηλικιωμένους άνω των 70 χρόνων ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ο ανήλικος έχει κηδεμόνα και αμα ο «δάσκαλος» θέλει επιπροσθέτως να τον ενημερώσει τοτε να καλείτε ο ανήλικος παρουσία του κηδεμόνα για την όποια ενημέρωση.
Τα ίδια και όταν βρίζονται μεταξύ τους οι ενήλικες παρουσία ανηλίκου πρόστιμο από τα €700 στα €10.000 λόγω παρουσίας ανηλίκου.
Άλλο περιστατικό κάπου στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Λενορμαν έγινε όπου Αλβανοί κακοποιοί πέταξαν από την μηχανή τους Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ και «έπαιξαν ξύλο» με τους Αστυνομικούς. Κλήθηκαν και άλλα περιπολικά συνελήφθησαν και……..μετα την επόμενη ημέρα οι Αλβανοί κακοποιοί ……….ελεύθεροι από το το brothel την διεφθαρμένη «Δικαιοσύνη»………!!!
Επομένως κ Πάνο Κακαβιάτο χρειαζόμαστε «ανασυγκρότηση του δικαστικού» μας «συστήματος» στα «μικρόβια» της «Δικαιοσύνης».

Δικαιοσύνη είναι η επιστήμη απονομής του ίσου και όχι της ανισότητας.
Κάθε πολίτης εχει δικαίωμα όπως και κάθε ανήλικος έχει δικαίωμα στην κοινωνία και στην Υγεία που σήμερα σκόπιμα του αφαιρείτε ιδιαίτερα στην κρίση corona Covid-19 oπου δάσκαλοι -καθηγητές και ανήλικοι είναι ανεμβολίαστοι.
Δεν μπορεί να αποτινόμαστε στην Υπουργό Δικαιοσύνης του κολοχανειου Europa για καραμπινάτες «υποθέσεις» βιασμών παρενοχλήσεων ανηλίκων με επίσημα links όπως και δολοφονιών μια με ΣΥ.ΡΙΖ.Α και μια με ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να μας απαντάνε:
This is your government competence αρμοδιότητα της Κυβέρνησής σας.
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
The administrator has disabled public write access.

Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία 31 May 2021 21:00 #5

  • PRS33 (PARIS33)
  • PRS33 (PARIS33)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 4891
  • Thank you received: 2044
  • Karma: -9
Ανακοινωθηκε Τεταρτη 19-05-2021 απο την Πορτογαλική Προεδρεία το "πράσινο πιστοποιητικό"

Ιούνιος 2021 η European Union εισηγαγε το Chinese "model" of Social Credit System με το "πράσινο πιστοποιητικό" Corona Covid-19 οπως ανακοίνωσε η Πορτογαλική Προεδρία την Τετάρτη 19-05-2021.
Πηγή:
en.wikipedia.org/wiki/Social_Credit_System
To ψηφιακό "πράσινο πιστοποιητικό" θα χρησιμεύει ως απόδειξη εμβολιασμού, αρνητικού τεστ ή μεταδοτικής νόσου Covid.Πρόσθετοι περιορισμοί όπως δοκιμές ή καραντίνα παρέχονται μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με δήλωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).
Η Αμερική και η Ελβετία δεν απαιτούν την έκδοση "πράσινου πιστοποιητικού" ενω στην Ελβετία θα γίνει δημοψήφισμα για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων στους πολίτες.
Η ευφορία αυτη της European "Union" για το "πράσινο πιστοποιητικό" σημαίνει οτι ειναι πιο ανεπτυγμενη απο την Αμερική .....και την Ελβετία.....και Βρετανία;
Εuropean Social Credit System success story !
Για λόγους ενημέρωσης παραθετω τις EU Countries και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά η Ελβετία ΔΕΝ απαιτεί ΚΑΝΕΝΑ δικαιολογητικό για εισοδο ενω ολες οι Χωρες απαιτούν PCR Test εκτός της Norway η οποία απαγορεύει την εισοδο ΟΛΩΝ των τουριστών (πληθυσμό 5-εκατ και 781 θανατους)
Πηγή:
www.adac.de/news/corona-impfung-reise-urlaub/
Απο πότε αποτελεί "θεμελιώδες δικαίωμα" να μην επιτρέπονται τα ταξίδια ........χλευασμός του ευρωπαϊκού πληθυσμού;

Cool J.T. Shake the firm

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
The administrator has disabled public write access.

Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία 02 Jun 2021 14:34 #6

  • PRS33 (PARIS33)
  • PRS33 (PARIS33)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 4891
  • Thank you received: 2044
  • Karma: -9
Ασφάλεια Πιστοποιητικού Εμβολίου Κοροϊδοιού Covid-19

Κοροϊδοίός Covid-19 και ............Ρίξε μια ζαριά καλή και για μένα βρε ζωή
Φέρε και καμιά εξάρες, φτάνουν πια ντόρτια και δυάρες......

Ρίξε μια ζαριά καλή και για μένα βρε ζωή  



Πολλές "σάλτσες" μας βγαινουν στην "πορεία" του εμβολίου για τον Κοροϊδοίό Covid-19 :Tα άτομα με χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες (CID) αντιμετωπίζονται συχνά με ανοσοκατασταλτικά φάρμακα που μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο σοβαρού COVID-19. Ενώ οι νέες πλατφόρμες εμβολιασμού SARS-CoV-2 που βασίζονται σε mRNA παρέχουν ισχυρή προστασία σε ανοσοεπάρκεια ατόμων, η ανοσογονικότητα σε ασθενείς με CID σε ανοσοκαταστολή δεν είναι καλά αποδεδειγμένη. 
Πηγή:https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.04.05.21254656v2

 Βγήκαν και "αλλα" οσοι έκαναν  εμβόλια Κοροϊδοίό Covid-19 δεν θα μπορούν να πάρουν η να δωσουν οργανα κλπ .....πολλές "σάλτσες".....και χωρια με τις makakies smart applications που θα βγάλουν για το e- Πιστοποιητικό την e- "green card"  θα γινει της "πόπης" .......θα πάρουν βραβείο απο την Android αμα δεν τους παραχαραχθούν η .....διαρρεύσουν τα στοιχεία....... και ακομα να βγούν "μαϊμού" εφαρμογές και links οπου το "θύμα" - "δυνατα και υπερήφανα" θα βαζει το ονοματεπώνυμό του ,ΑΜΚΑ ,ημερομηνία γέννησης κλπ για να εκδωσει digital e-green card.
Θα πάρουν βραβείο από την Android ............δεν υπάρχει παιδια μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας τουλάχιστον προσωπικά δεν εχω κανει π.ο.τ.ε sign in απο Android και λειτουργικό εκτός απο Windows και πάντα με antivirus check και αλλα δυο check εσωτερικά της συσκευής......."Μην ανησυχείτε" και "δεν ειναι τιποτα" ......δεν γίνονται διαρροές στο διαδικτυο που τα στοιχεία σας θα ειναι "φόρα παρτίδα'......οι οφειλέτες επιχειρηματίες -πολίτες με κόκκινα δάνεια .....περιμένουν την συντέλεια του κοσμου να γλυτωσουν....απο τα χρεη τους .....και οι "προφητείες" της K.G.B να εμφανιζουν πάντα εναν θεό τιμωρό .........που καταστρέφει τον κόσμο.
"Κοριτσάκια και "αγοράκια" το "αφεντικό" οταν ηρθε και τον σταυρωσαν μετα την Ανάσταση δεν τιμώρησε κανένα........Τους αφησε μονους τους να φαγωθούν μεταξυ τους να "βρασουν" στα shit-τα τους και τελικά μετα απο 45 χρονια οι ιδιοι οι Ρωμαιοι τους ισοπέδωσαν κατεσφαξαν ολους και δεν εμεινε πετρα για πετρα ορθια και λιθάρι.....στην Jeru-salem.
Δεν ειναι "garson" παραγγελίας......κανουμε την malakia μας να κατεβει να σωσει τον"ποίμνιό" του και......να τον δούμε........Οπως "στρώσατε" θα "κοιμηθείτε".......
Aυτό που ξέρω να πω ειναι οτι αποφεύγω σαν τον "διάολο το λιβάνι" οσους εχουν εμβολιαστεί γιατι μεταδίδουν πιο ευκολα τον Κοροϊδοίό Covid-19 ενω σήμερα εκανε κινηση μια ηλικιωμένη κυρια να μπει στο σπίτι συγγενούς που ημουν παρών δεν τις ανοιξα  και χωρίς παρεξήγηση (στον "γκιώνη"μου εγω θα παρεξηγιόμουν περισσότερο αμα κολλαγα απο το χαιβάνι που εκανε εμβόλιο  Κοροϊδοίό Covid-19) αλλα τις εξήγησα............ελα να σου μιλήσω απο εξω απο το κλειστό παράθυρο ..... εκανες εμβολιο ......μετα απο ενα χρονο .......να πας στο καλό.....
Μα ειναι να παιζουμε με ολες αυτες τις "σάλτσες" και τα "παραρτήματα" που βγάζουν οι Ιατροί..... ......τα εμβόλια ..........δεν ειναι καλλυντικά να τα βγαλουμε οποτε θελουμε.....και ουτε θα καθομαι να διαβάζω το καθε "παράρτημα"που βγάζουν κατα καιρούς.
Μονο ενας Στρατιωτικός γιατρός ειχε την απολυτη γνωση και τα "ουμπαλα" να αναρτήσει το φαρμακο που εδινε οταν ηταν εν ενεργεία στους ασθενείς Κοροϊδοιού Covid-19 και τον "εσφαξαν" οι dealers φαρμάκων .......Βασιλακοπουλος και η "ομάδα'.........
Mε 100% αναρρωση και εφευγαν απο το Ιατρείο του υγιεστατοι οι ανθρωποι.
Πορωμένοι μαμελούκοι αιρετικοί θρησκόληπτοι τα κανουν αυτα με τον Κοροϊδοίό Covid-19 για το "ποίμνιό" τους νομίζοντας οτι ο κόσμος θα νοιαστεί για την "ιδεολογία" τους αλλά ο κοσμος shit-στηκε και μετα βαζουν  τον διαολο .....να πράξει "το θειο εργο".....!
Επίσημα εφαγαν τελικά "πόρτα" οπως και οι Οικος von der Layen απο τον U.N για μετα το.....2030 και "βλέπουμε" αν θα βγάλουν τον "σωτήρα" τους καθε 50 χρονια που βγάζουν.
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
The administrator has disabled public write access.

Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία 04 Jun 2021 22:32 #7

  • PRS33 (PARIS33)
  • PRS33 (PARIS33)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 4891
  • Thank you received: 2044
  • Karma: -9
Ασφάλεια Πιστοποιητικών Sars-CoV2 του αιτιολογικού παράγοντα Covid-19 και της κλιματικής αλλαγής CO2-vid;

Πρώτα από όλα ξεκινάμε από τα βασικά τι έχουμε συμφωνήσει στο κολοχανείο Europe.
The European identity card is a common format of electronic identity document intended to replace and harmonise the various identity card models currently in use across the European Union (EU) and the European Economic Area (EEA).
Πηγή: (αφορά την ηλεκτρονική έκδοση Ταυτότητας -Διαβατηρίου στο Bolshevik κολοχανείο Europa)
en.wikipedia.org/wiki/European_identity_card
Όπως «καταλάβατε» πρόκειται την πολλαπλή ηλεκτρονική Έκδοση χρήσεων Κρατικών Εγγράφων ταυτοποίησης.
Τι να το κάνεις το Διαβατήριο στο κολοχανείο Bolshevik Europa ……από την στιγμή που υπάρχει η Schengen area countries και από την στιγμή που τα προσωπικά και …..φορολογικά στοιχεία όλων των πολιτών είναι καταχωρημένα στην EU database;
Tώρα για την Ασφάλεια όλων των Επίσημων Εγγράφων Ταυτοποίησης του Ατόμου είναι θέμα αμφισβητήσιμο αμα λάβουμε υπόψιν ότι στην κατεξοχήν τεχνολογική Χώρα με τις καλύτερες Υπηρεσίες Ασφαλείας στον πλανήτη οι «hackers” ξεφτίλισαν το F.B.I -C.I.A αφου κατά το παρελθόν τόσο τα Επίσημα Έγγραφα Ταυτοποίησης του Ατόμου όπως και οι υποδομές «εκτέθηκαν» φόρα παρτίδα στους “hackers”.
Oι Covidiots -CO2-vidiots χαζοευρωαπαίοι …..φαίνεται θα έχουν καλύτερο σύστημα Ασφαλείας από το F.B.I -C.I.A.…….
Πάμε για την Κοινή Έκδοση Ευρωπαϊκής Ταυτότητας που θα μας χρησιμεύει από το…..να ενοικιάζουμε ποδήλατο μέχρι πληρωμή φόρων όπως μας λέει η Προέδρος του Bolshevik κολοχανείου Europa Mrs Ursula von der Layen.
A technology where we can control ourselves what data and how data is used.

EUROPEAN DIGITAL IDENTITY – message by President Von Der Leyen



Κανένα πρόβλημα οι Αρχές να εχουν καταχωρημένα τα στοιχεία μας και μάλιστα προσωπικά είμαι υπέρ- θετικός όλοι οι χρήστες στην Google να κάνουν sign-in με το ονοματεπώνυμο -Α.Μ.Κ.Α + τηλεφωνικό κωδικό ασφαλείας με ισχύ 10-λεπτου που αυτόματα θα στέλνει η Google στον χρήστη για ενεργοποίηση κάθε φορά.
Αλλά και από την άλλη να εχω το δικαίωμα να μπαίνω στην Επίσημη σελίδα καταχώρησης των Προσωπικών Ατομικών Στοιχείων που έχουν οι Αρχές και να βλέπω αριθμό «επισκέψεων» και “how data is used” με κωδικό την όποια Υπηρεσία επίσκεψης.
Το να βάζουμε chip-άκια G.P.S στην ταυτότητα και μετα εμφύτευση στο σώμα Mrs von der Layen δεν λέει τίποτα και ούτε θα μας διευκολύνει να …..ενοικιάσουμε…..ποδήλατο……!
Εκτός και αν μας προέκυψες από γυναικολόγος και Εuropean F.B.I…….
Καταλάβετε ότι ο Bil Gates είναι το πρόβλημα και δεν είναι η λύση γιατί «δάσκαλε που δίδασκες» ακόμα να καταλάβει ότι ο χρόνος του 65-άρης plus τελείωσε.
Ειδικότερα με την «green card” Covid η CO2-vid εκεί που πάτε για «μαλλί» θα βγείτε κουρεμένοι και δεν αναφέρομαι στα e-application των banana E.U Countries τις «σάλτσες» που στην αρχή θα παίζουν τα «ζωντανά» να δούν πόσο «άρρωστοι» είναι αλλά σε Νομικά και Ασφάλειας θέματα.
Θα σας αφήσω «να μου βράσετε» πρώτα να σκοτωθείτε μεταξύ σας (γιατί είναι πλέον θέμα χρόνου….) απλά ένα «ζήτημα» θα αναφέρω.
Πάω όπως λες στην τελευταία ανάρτησή σου να …..ενοικιάσω ποδήλατο…… («κολλημένα» μου είσαστε στον «κύκλο»….) ωραία από που και εως που το Υγειονομικό μου status που είναι Προσωπικό Δεδομένο θα εχει το δικαίωμα να το ξέρει ο κάθε άσχετος υπάλληλος ενοικιάσεων …..ποδήλατου και αργότερα και σουβλατζίδικου -ρουχαδικου και ο Μπακάλης μέχρι και αεροπορικών εταιρειών;
Το τι θα κάνετε να πάτε να κόψετε τον λαιμό σας «όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε»…. αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι άμα δεν έχω “green card” άρα έχω Covid-19 η CO2-vid και απαγορεύονται τα ταξιδεια χωρις να υπάρχει θετικό η αρνητικό test.......

Δεν χρειαζόμαστε διαβατήριο.
Όποιος θέλει να εμβολιαστεί να εμβολιαστεί και όποιος δεν θέλει, να μην εμβολιαστεί .
Πού είναι το πρόβλημα;


Abba - Money, Money, Money (Official Video)



H Mrs Ursula von der Layen εχει αμφισβητησιμο οικονομολογικό μνιαλό και συμφωνησαν τα μνιαλά της E.U Commission αυτην την εβδομάδα να φορολογήσουν τις πολλυεθνικές με τζιρο πάνω απο €750,000,000 τον χρόνο.
Eurocrats clown μας προεκυψαν apostle of climate change Bolshevik Communist of New York κατα του κεφαλαιου κλπ ενω μπορούσαν να επιβάλλουν 0% (μ.η.δ.έ.ν) φορολογία των πολλυεθνικών επιχειρήσεων και αυτοματα ολα τα προβλήματα στην οικονομία θα λύνονταν
Προσλήψεις και ολος ο κοσμος θα ειχε την εργασία του .....και θα πλήρωνε τους φορους του απο την σημερινή ανεργία και την μη πληρωμή φόρων

Mrs Ursula von der Layen το colpo Grosso στους Chinese να πανε οι πολλυεθνικές επιχειρήσεις "δεν θα πιάσει" .....και επειτα να κανουμε "δικαστήρια" κατα της China .......οτι διέσπειρε την Corona Covid-19 ......να μας πληρωσει τις "ζημιές".......
Προσέξτε θα πατε για μαλλί και θα βγειτε κουρεμένοι ........ο Xi -Putin -Erdogan ειναι ισόβιοι Ηγέτες.
Ενα παράδειγμα θα δωσω οι πολλυεθνικές θα το παιξουν Stalin Bolshevik Communist of New York διαίρει και βασίλευε θα διασπάσουν τις εταιρείες τους με Εδρα την Europe αποφεύγοντας το οριο φορολογίας 15% οσες ειναι πάνω απο τζίρο €750,000,000.
Στην .....καλύτερη περίπτωση θα κλεισουν τμήματα με Εδρα την Europe και θα σας μεινουν αμανάτοι οι ηδη ανεργοι ,οπως μη πληρωμή φόρων και να δω πως θα κλαταρει η πανακριβη αγορα κατοικίας και τα πανακριβα ενοικια στην Europe που εληξε το moratorium και ολα ειναι Νεες Συμβάσεις.....
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Last Edit: 04 Jun 2021 22:46 by PRS33 (PARIS33).
The administrator has disabled public write access.

Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία 05 Jun 2021 19:39 #8

  • maria (mb361)
  • maria (mb361)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 5234
  • Thank you received: 1687
  • Karma: 35 (-37)
...when the going gets tough, the tough gets going !!!

When the situation gets critical, those who aren't weak-willed, work harder and never give up.
The administrator has disabled public write access.

Ασφάλεια - Νόμος - Ταξη - Πειθαρχία 06 Jun 2021 20:47 #9

  • maria (mb361)
  • maria (mb361)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 5234
  • Thank you received: 1687
  • Karma: 35 (-37)
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

....Πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι υπάρχουν διατεθειμένοι οκτώ αστυνομικοί στη φρουρά του κ. Φλαμπουράρη.

:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

www.protothema.gr/greece/article/1131234...ti-tou-sta-exarheia/
...when the going gets tough, the tough gets going !!!

When the situation gets critical, those who aren't weak-willed, work harder and never give up.
Last Edit: 06 Jun 2021 20:49 by maria (mb361).
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Καράντη Μαρία (cross)
Time to create page: 0.105 seconds