Εκτύπωση

Εκπτωτικές προσφορές

Φίλε Σορ, θα συμφωνήσω ότι κάποιες προσφορές είναι δύσκολα εκμεταλεύσιμες, καθώς προσφέρονται μόνο μια συγκεκριμμένη μέρα, όπως το παράδειγμα για το service στο laptop.

Όμως όταν 2 άτομα τρώνε πλήρες γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο και  αντί για 48 ευρώ πληρώνουν 24, το κέρδος απέχει πολύ από τα 3-4 ευρώ. Και γιατί να μην δοκιμάσει κάποιος ένα εστιατόριο που δεν γνωρίζει;

Μπορεί και να είμαι παθολογικός τσιγκούνης αλλά πιστεύω ότι αυτό το σύστημα των προσφορών έχει μέλλον: είναι ένας τρόπος να προσφέρονται υπηρεσίες σε τιμές που τους αναλογούν πραγματικά και όχι στις υπερβολικές τιμές που έχουν καθιερωθεί γενικότερα.

Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Κουραφέξαλα"
Σχόλια (2)
2 Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010 08:16
Apotamieutis

Αγαπητέ Τσιγκούνη,

Kαταρχήν συγχαρητήρια για το site και τις πολύτιμες συμβουλές που κατά καιρούς μας παρέχεις.

Παρακολουθώ το site εδώ και μερικούς μήνες και κατά τη γνώμη μου το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι η ανταλλαγή πληροφοριών από αποταμιευτές για τραπεζικά προϊόντα (που διαφορετικά θα έπρεπε κάποιος να πηγαίνει από τράπεζα σε τράπεζα για να πάρει τις πληροφορίες.. και αν τις πάρει…)

Σαφώς και οι εκπτωτικές προσφορές ή οι συζητήσεις για άλλα θέματα είναι σημαντικές ωστόσο με τη μορφή που έχει τώρα το forum είναι κανείς υποχρεωμένος να βλέπει σειριακά όλες τις αναρτήσεις για να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει.

Η πρότασή μου για βελτίωση του forum αφορά τη δημιουργία θεμάτων όπως συμβαίνει σε άλλα forums που με βάση τη θεματολογία αναρτώνται τα σχόλια (πχ προθεσμιακές καταθέσεις, εκπτωτικές προσφορές, επικαιρότητα κλπ).

Συνέχισε την πολλή καλή δουλειά,

Apotamieutis

1 Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2010 18:56
Capital

Πριν λίγο καιρό παιδιά πήρα μια προσφορά από τα εν λόγω sites από μια πιτσαρία με ένα μόνο ευρώ για την αγορά μιας οικογενειακής πίτσας. Όχι μόνο ήταν πραγματική αλλά το μετάνιωσα που δεν έβαλα και την γυναίκα μου να πάρει μέρος σε αυτή την προσφορά. Ήταν ακριβώς όπως την διαφήμιζαν και πολύ εξυπηρετικοί τουλάχιστον στο κατάστημα Θεσσαλονίκης.Και εγώ πιστεύω ότι αυτό το σύστημα των προσφορών έχει μέλλον!!