Εκτύπωση

Κουραφέξαλα

Οι υπηρεσίες που είναι σε προσφορά (= διαφημίζονται) είναι υπηρεσίες που σε ενδιαφέρει πολύ να είναι κάποιου επιπέδου και δεν τις επιλέγεις επειδή θα γλιτώσεις 3-4 ευρώ.

 

Ποιός άνθρωπος θα πήγαινε να φάει κάπου, μόνο και μόνο επειδή θα γλίτωνε 5ευρώ στον λογιαρισμό χωρίς να ξερει κάτι για το εστιατόριο?!?

 

Επίσης τί χρησιμότητα έχει το "service laptop"?!? Ναι, το είχα χαλασμένο και περίμενα την προσφορά σας...

 

Η μεγάλη διαφορά που βλέπω στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σχετικά με τα ανταποδωτικά & εκπτωτικά προγράμματα είναι οτι στην χώρα μας είναι τόσο ελάχιστο το κέρδος που τελικά απευθύνονται είτε σε παθολογικού τσιγκούνιδες, είτε σε αφελείς καταναλλωτές!

Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Καθημερινές εκπτωτικές προσφορές"
Σχόλια (1)
1 Κυριακή, 08 Αυγούστου 2010 21:26
Ο Τσιγκούνης

Φίλε Σορ, θα συμφωνήσω ότι κάποιες προσφορές είναι δύσκολα εκμεταλεύσιμες, καθώς προσφέρονται μόνο μια συγκεκριμμένη μέρα, όπως το παράδειγμα για το service στο laptop.

Όμως όταν 2 άτομα τρώνε πλήρες γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο και  αντί για 48 ευρώ πληρώνουν 24, το κέρδος απέχει πολύ από τα 3-4 ευρώ. Και γιατί να μην δοκιμάσει κάποιος ένα εστιατόριο που δεν γνωρίζει;

Μπορεί και να είμαι παθολογικός τσιγκούνης αλλά πιστεύω ότι αυτό το σύστημα των προσφορών έχει μέλλον: είναι ένας τρόπος να προσφέρονται υπηρεσίες σε τιμές που τους αναλογούν πραγματικά και όχι στις υπερβολικές τιμές που έχουν καθιερωθεί γενικότερα.