Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Προσφερόμενα επιτόκια, προτάσεις τραπεζικών προϊόντων και ανάλυση αυτών

TOPIC: ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ?

ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ? 22 Jan 2023 21:02 #46

  • PRS33 (PARIS33)
  • PRS33 (PARIS33)'s Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 4891
  • Thank you received: 2044
  • Karma: -9
Πληθωρισμό εχουν ολα τα Κράτη δεν ειμαστε μόνο εμείς αλλά ξέρετε ποιό ειναι το εξωφρενικό στην Ελλάδα;
Ειδαμε τον Προυπολογισμό αλλά ελάχιστη σημασία δώσαμε κάτω -κάτω στις προβλέψεις πληθωρισμού που ανέφερε ΚΑΙ scenario για αυξηση +5.4% .......δηλαδή 15%;
Θα τον "μαζέψουν" αναγκαστικά γιατί χάνουν και οι ιδιοι χρήματα με αυτήν την "κατασταση" και χώρια η ξεφτίλα με τους "δικαιούχους" Vounchers που αμα το λέγατε στον παππού και την γιαγιά σας η την μανα -πατέρα σας οτι το Κράτος δηλαδή οι φορολογούμενοι πολίτες θα σε τάιζουν το λιγότερο που θα εκαναν απο την ντροπή θα ηταν να αυτοκτονήσουν.
Σήμερα το εχουν "δικαίωμα" οι δικαιωματάκηδες που θελουν και επιδομα γάλα ουσιαστικά να τους πληρώνουμε καθε μήνα την συνδρομή στο κινητό τηλέφωνο και την δορυφορική.
Game over θα τους πανε αναγκαστικά γιατί ειναι και "καλά υπάκουα" αλλά "παιδάκια" που εκαναν και την γονιδιακή θεραπεία δίνοντας και το νούμερο smartphones στο Κράτος και θα τους ειδοποιούν σε 2 ωρες "μπάινει" το Vouchers και εχεις μια ωρα διαθέσιμη να κάνεις ΟΛΕΣ τις αγορές σου και σε απόσταση 1-2 km απο τον τοπο κατοικίας που μας εχεις δηλώσει......και για ορισμένα ειδη "απαραίτητα".....και "μη απαραίτητα" που "ακούγαμε".....
Καθείστε στις θέσεις σας και μην "μετακινείστε" γιατι και οι ιδιες οι Τράπεζες στις μεταξύ τους συναλλαγές δεν τις κανουν ημερησίως να μην πληρώνουν φόρους αλλά εχουν "ειδικά τετράδια ημέρας" και στον μηνα -δίμηνο βλέπουν τι εχουν να δωσουν -πάρουν.
Μην λυπασται κ.α.ν.έ.ν.α παιδιά γιατί δουλειές υπάρχουν και δεν πάνε εχουν μαθει στο αραλίκι μετα Vouchers μετα γονείς και πεθερικά κορόιδα ειναι να πανε να εργαστούν.
Για μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις standard χρυσός που πήγε να "τσιμπήσει" το €2.000.
Να χάσετε α.π.ο.κ.λ.ε.ί.ε.τ.ε !
Ειδαλλως ακίνητα που με την αυξηση των επιτοκίων εξωτερικό Αυστρία που κοιτάω τα 35m2 -40m2 κτύπησαν τιμή προχθές τα €200.000 και σε ακίνητα κατασκευής ΑΠΟ .....το 1900...... (αφού υπαρχουν μ.λ.κ που αγοράζουν ......)
Βάζουν Ουκρανούς οι Κυβερνήσεις να τα "κρατάνε" κλειστά και λαθρο-προσφυγομετανάστες και παιρνουν τις επιδοτησάρες τα Real Estates εχοντας τον "καραμήτρο" να γίνετε ικέτης η να τρώει απο τα σκουπίδια αλλά ειναι "υπερήφανος" που ζεί Europa.
Εμείς εδω καλά την βγάλαμε φέτος "μαλακό χειμώνα" λόγω οτι εβαλαν τον δορυφόρο για καλο καιρό και μετα τα κοιτάσματα τεράστια τα πρωτα Παγκοσμίως στην Ελαφόνησο που ανήγγειλαν ......."παίζουν" Erdogan δηλαδή......μετα τα συνολικά 48 Rafale αρχισαν τα summits το νταραβέρι αυξηση φορολογίας ΝΑΤΟ δηλαδή......F-35.
Mεχρι τώρα ο Μητσοτάκης υπέγραψε τα 24 κομμάτια Rafale που υποψιν ξεβράκωτη ειναι η 114 Πτέρυγα Μάχης Τανάγρα χωρίς συνεργεία τεχνικών (την μ.λ.κ μας να κανουμε ....) και θελουν να χωσουν και τον βλάκα τον Τζίπρα με καποια μορφή να παραγγείλει τα αλλα 24 Rafale και μετα .......F-35.....
Πάνω απο 200 α/φ εχουμε ρε παιδια κρίμα τα Mirage-2000eg τα εχουν "μαζέψει" στην ΜΣΒ Τανάγρα και σαπίζουν .........
Σούργελο Χώρα μην την ψάχνετε και λόγω απορρήτου δεν μπορώ να δώσω αλλά στοιχεία σ.ο.ύ.ρ.γ.ε.λ.ο καρακατσάνοι δεν φταίνε συνέχεια οι ξενοι.
Υπόψιν ολα αυτα θα πετάνε μεχρι λιγο εξω απο την Σκύρο στον 25ο Μεσημβρινό που dejure εχει υπογραφεί και αποδεχθούν α.π.α.ν.τ.ε.ς ΟΛΑ τα κομματίδια.
Τιποτα δεν κανουν μην ακούτε τι λένε αλλά κοιτάτε τι κάνουν και στην παραλιακή εχουν ενοικιαστεί οι παραλίες την επόμενη 5-ετία και μεχρι τώρα απλά βγάζουν τα κατασχεμενα λόγω χρεών κότερα να "φαίνετε κινηση" φιλος μου ενοικιασε την παραλία που πήγαινα για μπάνιο για αλλα 5 χρόνια και λένε παπαριές στα βοθροκάναλα.
Δεν εχουν λεφτά η "ολοι μαζί τα φάγατε" στα Vouchers!

Χοντρικά θελουν να βγάλουν τον αρχι ....κα Αλέξη Τζίπρα που "τσίμπησε" 50-αρης μαζί με το ΚΙΝ.ΑΛ να το απορροφήσει οπως και ΜΕΡΑ25....35....65 και με τυχαιους που θα βουν πρωτη φορα Βουλευτές στις επόμενες εκλογές να σχηματίσουν Circo Medrano συγκυβέρνηση στα papa-...του Τζίπρα τον ενδιαφέρει να αναδείξει την Εφη Αχτσιόγλου και να παρει την προμήθεια αλλα 24 Rafale and that all.
Πρόεδρο Δημοκρατίας θελουν να βαλουν τον μπαρμπα Αποστολάκη και αμα δείτε "τετοια" φυγετε οτι χρήματα εχετε Ελλάδα στο εξωτερικό μην εχετε περιπέτειες ολος ο κοσμος ηρέμησε στο εξωτερικό μονο εμείς "τραβολογιόμαστε" με τα κοματόσκυλα.
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Last Edit: 22 Jan 2023 21:03 by PRS33 (PARIS33).
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.048 seconds