Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: PrivatBank

PrivatBank 21 Dec 2010 15:55 #73

• zemperis
  • zemperis's Avatar
  • Gold Boarder
  • Thank you received: 27
κατα την ταπεινη μου αποψη πιο επικυνδινο ειναι να τα κρατας τα χρηματα εντος της χωρας απο το να τα πας στην privat bank.
The administrator has disabled public write access.

PrivatBank 21 Dec 2010 21:52 #74

• tioduuae
  • tioduuae's Avatar
Φιλε zemperis θελεις να πεις οτι εισαι υπερ τις μεταναστευσης των καφαλαιων προς τα εξω αλλα οχι προς την privatbank?
Εχεις καποια στοιχεια γιατι οι καταθεσεις εντος των συνορων ειναι τοσο επικυνδινες?Εγω προσωπικα τα πηγα Βουλγαρια αλλα δεν πιστετω να γυρισουμε στην δραχμη.Το θεωρο σχεδον απιθανο το λενε τα στοιχεια.Το μονο που θα γινει (λενε) ειναι αναδιαρθρωση με ΜΟΝΟ τους θεσμικους ομολογιουχους να παιρνουν παραταση αποπληρωμης καποια χρονια.Οι τοκοι θα τρεχουν κανονικα.Το πιστετω.Παρ'ολα αυτα τα πηγα εξω.Αν εχεις στοιχεια περι δραχμης παραθεσε τα σε παρακαλω.

Τωρα οσων αφορα την privatbank το μονο πιθανο σεναριο ειναι οτι η τραπεζα υπολογιζει την πιθανοτητα πολλοι απο τους καταθετες να ειναι ηλικιωμενοι και μερικοι να μην ζησουν τα επομενα 5 χρονια.5 χρονια ειναι πολλα ουτως η αλλως ετσι δεν ειναι?Επισης σε περιπτωση προωρης αναληψης νομιζω χανεις ΟΛΟΥΣ τους τοκους.
Σκεφτειτε το.Βγαζει κερδος απο την πλευρα της τραπεζας.Ενας να χρειαστει τα λεφτα προωρα η τραπεζα θα εχει κερδισει να εχει ενα τεραστιο ποσο για ποσο καιρο χωρις να πληρωσει δεκαρα για τοκους.Επισεις ενας να αποβιωσει η τραπεζα θα εχει βγαλει μονο απο εκει το 11% για ολους τους υπολοιπους.

Τωρα σχετικα με τα σεναρια περι μαφιας.(αν και μιλαω εκ του ασφαλους) το θεωρο παρατραβηγμενο αν καποιος ξερει κατι για το ποιος ειναι και τι κανει το αφεντικο της privatbank στην Ουκρανια ας μας ενημερωσει.
Ευχαριστω.

PrivatBank 21 Dec 2010 22:51 #75

• zemperis
  • zemperis's Avatar
  • Gold Boarder
  • Thank you received: 27
Το ποσο επικυνδινο ειναι να εχει καποιος τις αποταμιεύσεις μιας ζωης εντος της χωρας δεν εχει φανει ξεκαθαρα ακομα.τους επομενους 5-6 μηνες πιστευω οτι θα φανει.Οταν τα δεκάδες νομοθετήματα δεν θα μπορουν να εφαρμοστουν στην πραξη και να αποδωσουν τα αναμενομενα για την τροικα με αποτελεσμα να μην μπορεί να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της χωρας στις αγορες και να παραμενει αλυτο προβλημα ο δανεισμος της χωρας με την γνωστη σε όλους μας καταληξη.Δεν θέλω να πανικοβάλω κανέναν αυτη είναι η ταπεινη μου αποψη που πηγαζει απο την κοινη λιγικη.Οσο για την Βουλγαρία που αναφέρεις νομιζω οτι είναι σωστη κινηση.

PrivatBank 22 Dec 2010 00:08 #76

Το έχουμε ξαναπεί, ότι στο παρελθόν ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μεταφέρεις χρήματα από μια χώρα στην άλλη και είχε παρά πολλές κρατήσεις. Σίγουρα εφόσον είναι δηλωμένα τα χρήματά σας σε περίπτωση εξόδου από το Ευρώ, το κράτος θα βάλει το χέρι του σε αυτά.
Η μόνη ελπίδα σας είναι να είναι αδήλωτα στην Ελβετία όπως κάνουν οι πολιτικοί μας. 300 κατασκευαστές πλυντηρίων, αυτοί ξέρουν…

PrivatBank 22 Dec 2010 02:05 #77

• Καράντη Μαρία (cross)
  • Καράντη Μαρία (cross)'s Avatar
  • Platinum Boarder
  • "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν" Ιωάννην 15:5
  • Thank you received: 1277
επιθετικός wrote:
Είπαμε να σώσουμε τα χρήματα μας απο την ανασφάλεια της ελληνικής οικονομίας, αλλά να μην τα στείλουμε σε πιο επισφαλή χώρα για κατάθεση...

Η PrivatBank δρα στην Κύπρο και διέπεται από την Κυπριακή Νομοθεσία.

Για ποια επισφαλή Χώρα μιλάς; Την Κύπρο;
Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης,
Σταυρός η ωραιότης της Εκκλησίας,
Σταυρός βασιλέων το κραταίωμα,
Σταυρός πιστών το στήριγμα,
Σταυρός Αγγέλων η δόξα και...

PrivatBank 22 Dec 2010 02:12 #78

• Καράντη Μαρία (cross)
  • Καράντη Μαρία (cross)'s Avatar
  • Platinum Boarder
  • "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν" Ιωάννην 15:5
  • Thank you received: 1277
Xρεωμένος καταθέτης! wrote:
...να είναι αδήλωτα στην Ελβετία όπως κάνουν οι πολιτικοί μας...

Τώρα πια η Ελβετία έχει υποχρεωθεί να συμμορφωθεί με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τις διακρατικές καταθέσεις, την προστασία από το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τη διπλή φορολόγηση, κτλ
Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης,
Σταυρός η ωραιότης της Εκκλησίας,
Σταυρός βασιλέων το κραταίωμα,
Σταυρός πιστών το στήριγμα,
Σταυρός Αγγέλων η δόξα και...

PrivatBank 04 Jan 2011 04:59 #79

Οδύσεια για ανοιγμα λογαριασμού στην privat bank Κύπρου.
Εστειλα ενα ποσο σε λογαρισμο που διατηρώ στην eurobank Κύπρου, πήγα στην Κύπρο, πήρα επιταγή για να την καταθέσω σε προθεσμιακή στην Privat Bank και μου είπαν οτι θα πρέπει να περιμένω περίπου μια εβδομάδα για το ανοιγμα του λογαριασμού γιατι τόσο κανουν να εμφανιστούν τα χρήματα. Τρελλάθηκα γιατι είχα κανονίση την επιστροφή μου για την επόμενη μέρα.
Τελικά εμαθα οτι η μόνη τράπεζα με την οποία έχει συμφωνία η Privat Bank για άμμεση εμφάνηση επιταγής είναι η Marfin Κύπρου.
Φεύγω στην Marfin καταθέτω εκει την επιταγή σε λογαριασμό που ανοιξα, παίρνω επιταγή δική τους και την καταθέτω στην Privat Bank.
Αυτά προς ενημέρωση, για ενδιαφερόμενους για κατάθεση στην συγκεκριμένη τράπεζα.
The following user(s) said Thank You: manolis002

PrivatBank 04 Jan 2011 10:19 #80

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ PROTOPORO ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ PRIVATBANK ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ?ΟΠΩΣ
ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ INTERNET BANKING Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ
ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

PrivatBank 04 Jan 2011 10:55 #81

• miou
  • miou's Avatar
μπραβο φιλε protopore για τις πληροφοριες. και εγω αρχες φεβρουαριου που ληγει μια προθεσμιακη μου θα στειλω εκει. εχω ακουσει οτι γενικα στην κυπρο η επιταγη εσωτερικου κανει περιπου 5-7 μερες αντιθετα με την ελλαδα που το πολυ 1-2 μερες (ειχα ρωτησει τηλεφωνικα στην τραπεζα πειραιως κυπρου).
Time to create page: 0.087 seconds