batista έγραψε:
Για τελευταία φορά, γιατί δεν έχει νόημα, όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία διατήρησης, τόσο πιο γρήγορα δημιουργούνται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί. Δεν θέλεις λεπτά; Θέλει κάποιες ώρες; Όπως γουστάρεις; Μεσολαβούν άλλωστε πολλές ώρες μεταφοράς και μέρες αποθήκευσης (σε ακατάλληλες συνθήκες) μέχρι να φτάσουν σε εσένα, άρα ειδικά τις εποχές με υψηλή θερμοκρασία ... μακρυά.
Λατρευεις το repeat βλεπω.... Συνηθισμενη τακτικη, την εχω ξαναδει εδω κι απο αλλους.
Σαφως και δεν εχει νοημα να γραφεις κουφα. Ποια υψηλοτερη θερμοκρασια, ποσο λες, 40-50οC? Δηλαδη φανταζεσαι τιποτα σκοτεινους τυπους που τα βαζουν επιτηδες σε τετοιες υψηλες θερμοκρασιες ωστε να δημιουργηθουν παθογονοι μικροοργανισμο και να μας δηλητηριασουν?
Οπως ειπα το ειδος αυτο εξαντλειται γρηγορα, δεν αποθηκευεται για μηνες ουτε μεταφερεται με τις ωρες. Μακρυα πρεπει να πουμε στους ανυποπτους που πινουν χλωριο απο τη βρυση(συν σκουριες, φθοριο, μικροβια κλπ)
batista έγραψε:
Δεν σου είπα ότι δεν ισχύει αυτό που γράφεις ή ότι έχεις μόνο εσύ αυτή την πληροφορία. Σου είπα ότι αν για το ψωμί που προμηθεύεσαι εσύ έχεις κάποια τέτοια πληροφόρηση ή έστω υποψία, κάνε τα υπόλοιπα αν θέλεις να προστατευτείς. Αν δεν θέλεις, γούστο σου και καπέλο σου.
Σου εξηγησα οτι δε μιλαω μονο για το δικο μου ψωμι, η νοοτροπια ισχυει για ολα και το ψωμι ηταν ενα παραδειγμα, δε το ειπα για να κολλησεις σε αυτο. Οταν μας δειχνουν το φεγγαρι δε κοιταμε το δαχτυλο.
batista έγραψε:
Μάλλον πρέπει να συζητάς μόνο με τον εαυτό σου για να καταλαβαίνεις ποιο είναι το θέμα της συζήτησης, άρα πλέον ... πάσο.
Και ξανα: τo θεμα της συζητησης ηταν η συγκριση μεταξυ νερου βρυσης και εμφιαλωμενου, κανε το κοπο να διαβασεις τα προηγουμενα ποστς και θα το διαπιστωσεις.