Sadeness1990 έγραψε:
Αν και κάπως ισοπεδωτική, η άποψή σου soto έχει μια σχετική βάση αναφορικά με το πρόχειρο και το ultra επεξεργασμένο φαγητό. Όπως λένε και στο χωριό μου: "Junk food tastes so good because it's bad for you".
Σε λάθος νήμα τα γράφουμε αυτά, αν δε βαριέται ο Tsig, ας τα μεταφέρει στα περί φαγητού.
"Junk food" Sadeness δεν θεωρώ την καλοψημένη μπριζόλα σαν αυτή που βλέπεις εδώ
και την πουλάει η ταβέρνα "Αρτζεντίνα"
στο Καλέντζι Μαραθώνα Αττικής.
www.ask4food.gr/estiatoria/193-argentina
Junk food (για μένα) είναι το hamburger (κιμάς αμφιβόλου ποιότητας και πρέλευσης) οι πίτσες (τυριά και ψωμιά απ' την ίδια κατηγορία) και διάφορα άλλα τέτοια. Συνήθως πουλιώνται από αλυσίδες fast food, που δεν είμαι πελάτης
Έτσι που το πάτε θα βγάλετε σκάρτα και τα BBQ που γίνονται στην Αργεντινή:
(Διαφορετικός τρόπος ψησίματος, αλλά παρόμοιος με τη δική μας σούβλα).
Το "Αν είναι νόστιμο, φτύσ'το" ισχύει. Μου το έχει πει καρδιολόγος.
(Που δεν το εφαρμόζει ούτε ο ίδιος, όμως).
Δηλώνω ότι τα έτοιμα του Σκλαβενίτη δεν είναι σ' αυτή την κατηγορία (junk, fast, κλπ). Δεν θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω γιατί είναι έτσι, ούτε θα σκανάρω τα συστατικά από τις συσκευασίες για να σας πείσω. Δεν βγάζω προμήθεια. Αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει. Τσιγκουνεύεστε τα 3-4 ευρώ που κάνει το φαγητό? (η φασολάδα κάνει 1,90). Δοκιμάστε τα, και διαβάστε τα συστατικά στη συσκευασία!
Αλλά εν πάσει περιπτώσει ρε μπαγάσηδες, εκτός απ' τον παστουρμά (που ναι, ήταν μια αδυναμία μου της στιγμής) τι άλλο ανθυγειινό βρήκατε στο λογαριασμό του Σκλαβενίτη και μου την έχετε πέσει έτσι?