Sadeness1990 έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι κατά την επεξεργασία αφαιρούνται τα λιπίδια και μαζί τους συστατικά ανοσολογικής σημασίας, όπως τα φωσφολιπίδια, η φωσφατιδυλοσερίνη και η κορτιζόλη. Επίσης, όλες οι IgG ανοσοσφαιρίνες που είναι εξαιρετικές πηγές γλουταμίνης και κυστεΐνης. Για να μην αναφερθώ στο γάλα, το σύγχρονο δηλητήριο ή στους χυμούς οι οποίοι χωρίς τις ίνες είναι απλά ζαχαρόνερα ή φρουκτοζόνερα.
Συνεπώς, αφαιρώντας όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά, απλά έχεις στα χέρια σου μια λάθος πρωτεΐνη.
Αν φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο ανάλυσης, τότε να χρησιμοποιούμε σε μεγάλες ποσότητες, ξεχωριστά τα αμινοξέα..
500 mg ταυρίνη, αργινίνη, γλουταμίνη, ορθινίνη, τυροσίνη.....
Δεν είμαστε τόσο "κομμάτια", για να κάνουμε τέτοιου είδους fine tuning..
Οι διατροφικές σου συνήθειες είναι κατά βάση σωστές και καλώς τις έχεις υιοθετήσει. Αναφορικά με την ανάλυση εξήγησα γιατί πρέπει να αποφεύγονται οι isolate. Αυτό ισχύει είτε για αυτόν που είναι κομμάτια, έιτε όχι, είτε γι αυτόν που επιθυμεί "fine tuning" είτε όχι. Η οπτική μου έχει πρωταρχικό στόχο την διαφύλαξη της υγείας και μετά όλα τα άλλα.