Φιλέτο απο ένα κοτόπουλο.
Τρίχρωμες πιπεριές
Μανιτάρια πλευρώτους
3-4 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
2 κουτ της σούπας μουστάρδα
Αλατοπίπερο
Κουρκουμάς
Αλατοπίπερο
Χυμός ενός λεμονιού
100γρ σκληρή φετα.
Σε ένα βαθύ wok, κατα προτίμηση μαντεμένιο, ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο κ το φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μεγάλα κυβάκια.
Μόλις πάρει χρώμα, το αποσύρουμε απο το σκεύος κ το τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
Ρίχουμε τα μανιτάρια, τις τρίχρωμες πιπεριές, τον κουρκουμά, τη μουστάρδα κ το αλατοπίπερο..
Αλάτι δεν βάζουμε, παρά ελάχιστο..
Νερό δεν ρίχνουμε, γιατί θα βγάλουν τα λαχανικά.
Ανακατεύουμε συχνά, με ξύλινη κουτάλα..
Μόλις αρχίζουν ελαφρώς να μαραίνονται, ρίχνουμε κ το κοτόπουλο κ ανακατεύουμε.
Το αφήνουμε άλλα 5-6 λεπτά..
Το μοιράζουμε σε πιάτα, μαζί με συνοδευτικό καστανό ή αναποφλοίωτο ρύζι..
Απο πάνω ρίχνουμε τριμμένη φέτα
Κρασί, κατα προτίμηση λευκό..
Καλή όρεξη..!
Η συνταγή είναι δική μου..