Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
Εμπειρίες, ιδέες, συμβουλές, προτάσεις, προσφορές για φθηνότερα ταξίδια και διακοπές
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: 10 προτάσεις για οικονομικές διακοπές..

10 προτάσεις για οικονομικές διακοπές.. 27 Ιουλ 2011 09:41 #1

  • Andriani (andry1988)
  • Το Άβαταρ του/της Andriani (andry1988)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Fresh Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Κάρμα: 0
Πλησιάζει το καλοκαιράκι κ οι περισσότεροι ήδη έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε που θα πάμε φέτος διακοπές... μαζί με αυτό όμως σκεφτόμαστε που θα βρούμε τα χρήματα.. οπότε ψάχνουμε κάποιον οικονομικό προορισμό.. και οικονομικές λύσεις!
Εδώ σας έχω 10 ιδέες για διακοπές με λιγότερα έξοδα..:


1) Είστε φίλοι της φύσης? Τότε μην το σκέφτεστε.. πάρτε στον ώμο την σκηνούλα σας το sleeping bag σας.. καρεκλάκια και ότι άλλο είδος καμπινγκ έχετε και πηγαίνετε σε όποιο οργανωμένο ή ελεύθερο κάμπινγκ θέλετε σε όποιο νησάκι σας αρέσει! Μπορείτε σίγουρα να μείνετε παραπάνω μέρες καθώς είναι πιο οικονομικό από οτιδήποτε άλλο! (το δε ελεύθερο κάμπινγκ είναι δωρεάν!!)
2) Εάν δεν σας αρέσει τόσο το κάμπινγκ και προτιμάτε να έχετε το δωματιάκι σας τότε φροντίστε να ενοικιάσετε δωμάτιο με κουζινάκι και ψυγείο ώστε να μπορείτε να παίρνετε το πρωινό σας και ένα βασικό γεύμα στο δωμάτιο για να μην χρειάζεται συνέχεια να τρώτε σε ταβερνάκια η εστιατόρια, που ναι μεν είναι καλά..αλλά οι τιμές τους το καλοκαίρι είναι λίγο τσουχτερές!!
3) Έχετε αποφασίσει ήδη εδώ και καιρό ότι φέτος το καλοκαίρι θα πάτε διακοπές εκτός Ελλάδος?? Τότε φροντίστε να κλείσετε από νωρίς τα αεροπορικά εισητήρια γιατί αν τα αφήσετε για την τελευταία εβδομάδα θα τα πληρώσετε τριπλάσια.. και λίγα λέω!
4) Σας αρέσει το καφεδάκι στην παραλία? Φροντίστε να έχετε μαζί σας το δικό σας σέικερ καφέ ώστε να μην πληρώνετε κάθε μέρα καφέ από το πλησιέστερο beach bar! (προτιμήστε αυτά που κρατούν την θερμοκρασία για αρκετή ώρα)
5) Πήγατε σε ένα μέρος που απαιτεί μία καλή ξενάγηση? Δεν χρειάζεται να πάρετε το αμάξι σας μαζί.. ενοικιάστε ή αυτοκίνητο ή μηχανάκι ή ακόμα καλύτερα χρησιμοποιείστε την τοπική συγκοινωνία για όσες μέρες εσείς επιθυμείτε!
6) Εάν όμως θέλετε το δικό σας αμάξι τότε καλύτερα είναι να πάτε διακοπές με παρέα..ώστε να μοιράζεστε τα έξοδα μεταφοράς!!
7) Σε πολλά μέρη εφαρμόζουν το happy hour coctail!Τι σημαίνει αυτό? Κάποιες ώρες τις ημέρας, συνήθως 8-10 ή 9-11 πολλά μαγαζιά bar προσφέρουν στην μισή τιμή τα ποτά τους ή 1+1 δώρο.. πιστέψτε με.. είναι από τις καλύτερες ώρες για ποτό! :))
8) Θέλετε να μείνετε σε ξενοδοχείο? Φροντίστε να παρέχει πρωινό και αν είναι δυνατό ένα γεύμα.. αν όχι παζαρευτείτε το..χεχε.. θα σας βγάλει από πολλά έξοδα.. και μην βαριέστε να ξυπνήσετε το πρωί.. το πρωινό είναι από τα σημαντικότερα γεύματα!
9) Φίλες μου..δεν είναι ανάγκη να πάμε στις διακοπές για ψώνια.. βέβαια ένα αναμνηστικό θα το πάρουμε.. πριν όμως αγοράσετε οτιδήποτε κάντε πρώτα μία έρευνα αγοράς και σιγουρευτείτε ότι το επόμενο μαγαζάκι δεν είναι πιο οικονομικό!
10) Τέλος..προτιμήστε ένα προορισμό όχι τόσο δημοφιλή.. δεν είναι ανάγκη να πάμε όλοι Μύκονο ή Πάρο.. ευτυχώς στην Ελλάδα έχουμε τόσα όμορφα μέρη και τόσα υπέροχα νησιά.. να είστε σίγουροι ότι σε ένα όχι τόσο πολυπληθές μέρος οι ντόπιοι θα σας υποδεχτούν με μία ανοιχτή αγκαλιά.. θα σας προσφέρουν ότι καλύτερο έχουν..και οι τιμές τους σίγουρα θα είναι πιο ανθρώπινες και δε θα θυμίζουν φαρμακείο! :))

Πηγή: evangelina-evangeliestories.blogspot.com
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: 10 προτάσεις για οικονομικές διακοπές.. 26 Απρ 2012 03:21 #2

  • Anonymos
  • Το Άβαταρ του/της Anonymos
Το παρακατω σχολιο χρηστη ενος forum το οποιο εγω και αλλοι πολλοι προσυπογραφουμε (ειναι η απαντηση για την ειδηση σας στο site: www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2940526&nid=1478197)
epidoxos 24/4/2012 10:18 (47)
Το θρασσος σας δεν εχει ορια!
Οταν αποφασισετε να χρεωνετε τον Ελληνα αξιοπρεπως τοτε ισως σας ανταμοιψει!
Νιωθουμε που νιωθουμε τα κοροιδα της Ευρωπης ..ε τουλαχιστο να μην το νιωθουμε και στις διακοπες μας εντος Ελλαδας!
Δε γινεται ο Γερμανος ή ο Γαλλος να πληρωνει 20-30-40 ευρω/ημερα και να μου κυκλοφορει με το all-inclusive βραχιολακι τρωγοντας ολη μερα...και εγω να πληρωνω 150-200 ευρω την διανυκτερευση με πρωινο μονο και το πολυ ενα γευμα...Φερθειτε με αξιοπρεπεια στον Ελληνα που μπορει να πληρωσει αλλιως αμε στο διαολο...Δε μας εφτανε ο ρατσισμος των ξενων...να εχουμε και τον ρατσισμο του καθε κωλοξενοδοχου...

ΥΓ..το περιστατικο που μου ετυχε καποτε το εχω αναφερει εδω στον καπιταλ..Καθως ζω στη Βρετανια ετυχε καποτε να προσπαθησω να κλεισω διακοπες με πακετο για ξενοδοχειο στην Ελλαδα μεσω ιντερνετ...οταν βρηκα αυτο που ηθελα και πηγα να το κλεισω..ειδα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ να αναγραφεται οτι οι τιμες δεν ισχυουν για οποιον ειναι κατοχος ελληνικου διαβατηριου και οτι ακομα και αν εχει κλεισει το πακετο μεσω ιντερνετ κατα την αφιξη στο ξενοδοχειο θα ισχυσει αλλη τιμη!!!!!!..θα μπορουσε τοτε να το ειχε κλεισει η συντροφος μου που ουτως ή αλλως δεν ειχε ελληνικο διαβατηριο και τελικα να κανω φθηνες διακοπες σε 5αστερο στην Ελλαδα αλλα θυμωσα τοτε τοσο πολυ που αφου απεφυγα το εγκεφαλικο...εκλεισα διακοπες στην Ν.Ιταλια!


Δεν προκειται να δειτε δεκαρακι τσακιστο οχι μονο απο εμας τους "Ελληνες" της διασπορας αλλα περιμενετε και αρνητικη διαφημιση παραλληλα για τα καταλυματα σας στους ξενους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: 10 προτάσεις για οικονομικές διακοπές.. 26 Απρ 2012 12:14 #3

  • εεεεεεεεεεεεεεεε
  • Το Άβαταρ του/της εεεεεεεεεεεεεεεε
φέτος θα πάρετε το μακρύτερο αρκετά με την κοροϊδία κύριοι ξενοδόχοι έχετε και θράσος
αν δεν σοβαρευτείτε να τα κλείσετε τα κοτέτσια σας :evil:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: 10 προτάσεις για οικονομικές διακοπές.. 26 Απρ 2012 21:59 #4

  • Ανώνυμος
  • Το Άβαταρ του/της Ανώνυμος
Διακοπες τις λες αυτες ?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: 10 προτάσεις για οικονομικές διακοπές.. 26 Απρ 2012 23:33 #5

  • Επιτόκιος
  • Το Άβαταρ του/της Επιτόκιος
Πες τα ρε φίλε πές τα...
Η τύπισσα λέει να πάμε ελεύθερο κάμπινγκ να πλενόμαστε με λάστιχο και να κάνουμε την ανάγκη μας στα βράχια, να πάμε διακοπές 5 άτομα μαζί για να γλιτώσουμε 25 ευρώ ο καθένας στη βενζίνη και να πηγαίνουμε στην παραλία με φραπέ και κεφτεδάκια.
Άστο ρε τύπισσα άν είναι έτσι καλύτερα στο σπίτι μας με αιρκοντίσιον και φραπεδάκι στο μπαλκόνι....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.055 δευτερόλεπτα