Εκτύπωση

Εντοκα γραμματια

Παρακαλώ, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για τα έντοκα γραμμάτια και πιο συγκεκριμένα για αυτά με τρίμηνη διάρκεια (20/4): - Κινδυνεύουν τα χρήματα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βάσει της "βοήθειας" που αναμένεται να πάρουμε απο ΕΕ και ΔΝΤ; - Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται όταν πηγαίνουμε στην τράπεζα; Τι χαρτιά συμπληρώνουμε, τι μας δίνει η τράπεζα; - Κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο για να είμαστε πιο "ήσυχοι"...
Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Λεξικό τραπεζικών όρων"
Σχόλια (2)
2 Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 06:28
Ο Τσιγκούνης

Να προσθέσω ότι χρειάζεται να έχουμε κωδικό Σ.Α.Τ. (Σύστημα Αϋλων Τίτλων του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών). Είναι ο ίδιος κωδικός που χρειάζεται για την αγορά μετοχών. Αν δεν έχουμε θα χρειαστεί να το ανοίξουμε μια μέρα πριν και μπορεί να το κάνει τράπεζα ή χρηματιστηριακή εταιρία.

Όσο για τον κίνδυνο χρεοκοπίας, κάποιοι αναλυτές λένε ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε για φέτος: www.isotimia.gr, www.enet.gr.

Επιμένω, πάντως να λέω, ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά το μέλλον, οπότε ας έχουμε κατά νου τους κινδύνους και να κάνουμε επιλογές με βάση και την δική μας διαίσθηση.

1 Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 02:34
fay k.
File, Pon. Apo xartia xreiazesai taytothta kai to A.F.M sou. T entoka exoun to idio risko me ta omologa.An xreokophsei to kratos den tha ta exoflhsei plhrws kai isws metaxronologhmena. Na xereis oti den dinoun oles oi trapezes efkola entoka,giati xanoun refsto apo tis katatheseis.Egw gia trhmhno tha agoraza.