Εκτύπωση

oti nane

διαβαζω διαβαζω ερωτησεις...καμια απαντηση δεν ειδα.. δηλαδη τι κανει αυτο το site? μαζευει ερωτησεις ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ) και μετα τα χρησιμποποιει (ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ) στις κοντινοτερες τραπεζες (ΤΙΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΡΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) και μενει ολος ο κοσμος ,οσοι ρωτανε δηλαδη, με το mouse στο χερι>????
Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού"
Σχόλια (1)
1 Τετάρτη, 04 Απριλίου 2012 10:35
Ο Τσιγκούνης

Σε καμία περίπτωση δεν μαζεύονται ερωτήσεις για να πουληθούν! σε τράπεζες. Ο χώρος των σχολίων είναι περισσότερο για την υποβολή σχολίων πάνω σε κάποιο άρθρο. Οι ερωτήσεις είναι ευπρόσδεκτες και είναι πιο πιθανόν να βρουν απάντηση στο χώρο των συζητήσεων, καθώς απευθύνονται σε όλους τους αναγνώστες της σελίδας. Η σελίδα όμως δεν διεκδικεί τον τίτλο του παντογνώστη και δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Πρωταρχικός σκοπός της σελίδας είναι να συγκεντρώνει σε συγκριτική μορφή τραπεζικά προϊόντα, προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας αλλά και προσφορές που αντλούνται από αντίστοιχες ιστοσελίδες. Παράλληλα υπάρχει ο χώρος των ανεπίσημων προθεσμιακών, όπου τα μέλη της σελίδας, μπορούν να δημοσιοποιούν τα επιτόκια που έλαβαν από τράπεζες που δεν τα αναφέρουν. Σημαντικό τμήμα της σελίδας είναι ο χώρος των συζητήσεων, όπου συχνά διαβάζουμε ενδιαφέρουσες απόψεις και λαμβάνουμε χρήσιμες πληροφορίες.