Εκτύπωση

Carrefour...

Πρόκειται πραγματικά για ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, αρκεί να χρησιμοποιηθεί με σύνεση. Στην πράξη, δωρεάν δεν είναι τα αγαθά που θα αγοραστούν με τις δωροεπιταγές, αλλά τα "επιλεγμένα αγαθά" τού τρέχοντος φυλλαδίου.

Εάν έχει κανείς στο νου του περίπου τα ποσά που ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ θα ξοδέψει τις 2 επόμενες εβδομάδες σε Carrefour ή σε Μαρινόπουλο, έχει τη δυνατότητα να ψωνίσει αυτή την εβδομάδα ποσό ίσο με το άθροισμα της πρόβλεψης των επομένων 2 εβδομάδων.

Προσωπικό παράδειγμα:  Έκανα ήδη (την περασμένη εβδομάδα) αγορές 200 ευρώ (ανώτατο επιτρεπτό ποσό ανά κάρτα Carrefour) κι έχω στα χέρια μου δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ για την επομένη και 100 για την μεθεπομένη. Τις αγορές των επομένων εβδομάδων θα τις έκανα όπως και να'χει, οπότε τα αγαθά που αγόρασα με τα 200 που ξόδεψα την περασμένη, μου βγήκαν τελείως τζάμπα! Πήρα πράγματα που δε λήγουν (απορρυπαντικά, αφρόλουτρα, κ.λπ.) και γέμισα την αποθήκη μου!

Σημειωτέον ότι τα προϊόντα του φυλλαδίου είναι καρα-υπερτιμολογημένα, αλλά - όπως είπα - με σύνεση είναι εν τέλει τζάμπα.

Τέλος, να δοθεί προσοχή στο πλαφόν των 50 ευρώ ανά συναλλαγή. Εγώ τα 200 τα χώρισα σε 4 διαφορετικές (το ίδιο απόγευμα) συναλλαγές.

Καλό σαφάρι.

Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Δωρεάν αγορές στα Carrefour - Μαρινόπουλος"