Εκτύπωση

Millennium αποταμίευση: μείωση επιτοκίου και για παλιούς καταθέτες

Αρχές του χρόνου η Millennium είχε βγάλει ένα καλό πρόγραμμα αποταμίευσης "αποταμίευση για όλους" με επιτόκιο 5%.

Αρχές Μαΐου μείωσε το επιτόκιο για τους νέους καταθέτες στο 4% και αρχές Σεπτεμβρίου στο 3%.

Για όσους είχαν ξεκινήσει με το 5% από τον Ιανουάριο δεν υπήρχε μείωση.

Δυστυχώς από 15 Οκτωβρίου 2009 μειώνει και το επιτόκιο των παλιών καταθέσεων στο 3%.

Με αυτά τα δεδομένα το πρόγραμμα χάνει την αξία του καθώς υπάρχουν υπάρχουν καλύτερα ή ανάλογα επιτόκια σε άλλες τράπεζες (Aspis Bank, Citibank) χωρίς να αναγκάζεσαι  να τρέχεις στην τράπεζα κάθε μήνα.

 

Σχόλια (5)
5 Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 02:58
Voyager
Μακριά! Δίνει μεγάλο επιτόκιο για €30-€300 ανά μήνα, αλλά... χρεώνει την κάθε πάγια εντολή €5!!!
Δηλαδή, σου παίρνει €60 το χρόνο, μόνο από τις πάγιες εντολές!!! Όχι δεν σου δίνει τόκο για μικρά ποσά, αλλά σου παίρνει και από πάνω!!!
Και η κατρακύλα συνεχίζεται... εφθασε απροειδοποίητα στο 2,5%. Το στίψιμο στην ρευστότητα θα τους συνετίσει κάποια στιγμή
εγω παιδια μονο 2μηνες το αφησα να τρεξει το προγραμμα..προκειτε για φραγκοδιφραγγα με τσαμπα τρεξιμο..δε μου εβαζαν οσους τοκους επρεπε....και μου ειπαν οταν το ειπα οτι εγινε λαθος και θα πιστωθουν τα χρηματα..συν οτι το επιτοκιο απο 5% το εριξαν στο πατωμα 3%..εγω τα παιρνω και τα παω ασπις τραπεζα...3,5%εχω ηδη λογαριασμο εκει ειναι οψεως...υπαρχει κανενα προβλημα με αυτην να μας κανουν καμια κομπινα?
2 Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009 12:37
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝ
ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ:ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ MILLENNIUM H ΑΣΠΙΣ-CITIBANK ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...
1 Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 23:53
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ! ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΜΕΣΑ!