Tsig.gr

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Χρέος πιστωτικής στην Εθνική τράπεζα
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Χρέος πιστωτικής στην Εθνική τράπεζα

Χρέος πιστωτικής στην Εθνική τράπεζα 05 Sep 2010 11:59 #1

  • makis
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 36
  • Karma: 2
Είναι γνωστό ότι το να χρωστάς σε πιστωτική κάρτα είναι από τις χειρότερες δανειακές επιλογές που μπορείς να κάνεις. Για αυτό πάντα βάζω αυτόματη ολική εξόφληση του ποσού κάθε μήνα, μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Τι γίνεται όμως αν τα χρήματα δεν φτάνουν για εξοφληθεί η κάρτα;
Τότε αρχίζει το πανηγύρι της τράπεζας.
Μου έτυχε πρόσφατα: είχα ένα υπόλοιπο γύρω στα 100 ευρώ αλλά δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα για την αυτόματη εξόφληση. Κι ενώ τον επόμενο μήνα έκανα πλήρη εξόφληση, η τράπεζα πρόλαβε και καρπώθηκε πάνω από 3 ευρώ, δηλαδή ποσοστό περίπου 3% για ένα μήνα καθυστέρηση!
Ρωτώντας πώς είναι δυνατόν το τρέχων ετήσιο επιτόκιο 18,56% να γίνεται 3x12=36% μου είπαν ότι αν δεν πληρώσεις στην λήξη του λογαριασμού, τότε η Εθνική αρχίζει να τοκίζει από την ημερομηνία αγοράς. Οπότε ο ένας μήνας γίνεται αμέσως τουλάχιστον δύο μήνες.
Ωραία επιχείρηση έχει στήσει η Εθνική. Σημειωτέον ότι το επιτόκιο καταθέσεων είναι 0,10% δηλαδή είναι 180 φορές λιγότερο από το πιστωτικό επιτόκιο.
Last Edit: 05 Sep 2010 11:59 by makis.

Απ: Χρέος πιστωτικής στην Εθνική τράπεζα 05 Sep 2010 19:36 #2

  • markos m
εγω ειχα μια παρομοια εμπειρια με μια πιστωτικη της αγροτικης τραπεζας ειχα ενα ποσο γυρω στα 25 ευρω που ειχα ξεχασει οτι υπηρχε και καποια στιγμη μετα απο μηνες με πηραν τηλεφωνο απο την τραπεζα και μου ειπαν οτι το ποσο που οφειλω ηταν 133 ευρω!!!! αν ειναι δυνατον 500% πανω τοκος και με ενημερωσαν οτι απο την πρωτη μερα καθυστερησης ετρεχε 2,5% τοκος σε ολο το ποσο που ειχε η καρτα ως υπολοιπο
καλυτερα να εχει καποιος ενα καταναλωτικο δανειο παρα μια πιστωτικη καρτα τα επιτοκια 14-18% ειναι σκετη κλεψια οταν τα επιτοκια των προθ καταθεσεων ειναι με το ζορι 4- 4,5%

Απ: Χρέος πιστωτικής στην Εθνική τράπεζα 05 Sep 2010 20:38 #3

  • CM
Καλοί μου φίλοι.

Νομίζω ότι πλέον έχει γίνει κτήμα στον κάθε Έλληνα (πρώην πιστωτικο-νεόπλουτο) ότι η πιστωτική δεν είναι τηλεκάρτα.

Παρόλα αυτά εάν χρησιμοποιείς την πιστωτική όπως πρέπει, μπορείς να βγάλεις έμμεσο κέρδος. Αλλά χρειάζεται προγραμματισμός και όχι ωχαδελφισμός.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.91 seconds