Εκτύπωση

allagh trapezas

Αγαπητοί,

Είμαι νέος στον χώρο των τραπεζικών προϊόντων και σύντομα λήγει η πρώτη μου (ετήσια και μική -20.000) προθεσμιακή. Διαβάζοντας προσεκτικά το tsig.gr ανακάλυψα πως με συμφέρει να μεταφέρω τα χρήματά μου σε άλλη τράπεζα.

Η ερώτησή μου είναι καθαρά πρακτική. Ποιός είναι ο πιο σωστός (και ιδανικά ανέξοδος) τρόπος να μεταφέρω το ποσό από την μία τράπεζα στην άλλη; Φαντάζομαι πως κάποιος που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις θα έχει χρειαστεί να το κάνει πολλές φορές..

Ευχαριστώ & καλή συνέχεια.

Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Αύξηση επιτοκίου από την Proton Bank."
Σχόλια (3)
3 Σάββατο, 07 Αυγούστου 2010 22:27
MikeK

@L_O_U_I_S : Το να μεταφέρεις ρευστό πάνω από 500ευρώ πάνω σου είναι τουλάχιστον επικίνδυνο (για να μην πω βλακώδες) στις μέρες μας...

Προσωπικά έκανα πριν 3 μήνες μεταφορά με τραπεζική επιταγή (από Τράπεζα Κύπρου στην Attica) και μου πίστωσαν τα χρήματα αμέσως...Το ίδιο είχε γίνει όταν έκανα μεταφορά ποσού από Ταχυδρομικό ταμιευτήριο προς την Τράπεζα Κύπρου (Το ποσό ήταν κ στις 2 περιπτώσεις πάνω από 50.000ευρω)...Το valeur απ' όσο γνωρίζω ισχύει μόνο αν καταθέσεις την επιταγή σε ATM.

2 Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010 20:41
telonis

Όλοι οι προθεσμιακοί λογαριασμοί συνδέονται μέ έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου ή όψεως.

Μπορείς να έκδοσεις τραπεζική επιταγή στο όνομά σου με χρέωση του λογαριασμού ταμιευτηρίου!

Οι περισσότερες τράπεζες (π.χ. Εθνική, Πειραιώς κλπ) διεξάγουν αυτήν την διαδικασία ανέξοδα

1 Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010 13:10
L_O_U_L_I_S

Για 20000 ο καλύτερος τρόπος είναι μετρητά (40 x 500). Κράτα το χαρτί της ανάληψης για την τράπεζα που θα τα μεταφέρεις. Για μεγαλύτερα ποσά τραπεζική επιταγή , αλλά θα χάσεις 1-2 ημέρες valeur.