Εκτύπωση

παρακαταθηκων

διαβαζω εδω τα ποσα που θελετε να κλεισετε κτλ.γιατι πατε σε ιδιωτικες τραπεζες και οχι στο παρακαταθηκων?τι προβλημα υπαρχει εκει?ρωταω μηπως δε ξερω κατι γιαυτο.

δινει για ποσα απο 5000 εως 100.000 επιτοκιο 4,80 για ενα μηνα και τριμηνο 5%.

δε συμφερει ή υπαρχει αλλος λογος που δεν ακουγεται το παρακαταθηκων?απο οσα διαβαζω εδω τα επιτοκια εκτος απο 2-3 περιπτωσεις που δινουν οι τραπεζες οι ιδιωτικες ειναι πολυ μικροτερα και μου εκανε εντυπωση.

αν μπορει καποιος ας μου απαντησει.

ευχαριστω πολυ.

Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Μυστικά επιτόκια τραπεζών"
Σχόλια (2)
2 Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 09:41
xelona

Ξέχασα να συμπληρώσω ότι το απλό επιτόκιο καταθέσεων 3,20% μικτό, σήμερα ρώτησα 30/06/2010 δεν ισχύει από 1€ και άνω. Τηλεφωνικώς δεν μπορούσε να μου πει....:(

1 Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 09:37
xelona

Ξέρεις πόσες φορές κατά τη διάρκεια δεκαετιών επικοινώνησα με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης για διάφορες συναλλαγές; Δεν υπάρχει εξυπηρέτηση κι αν καταφέρεις να επικοινωνήσεις τελικά σου φέρονται είτε σαν σκουπίδι είτε σαν να σου κάνουν χάρη που σου δίνουν αυτό το καλό επιτόκιο. Και πάντα με ρωτούσαν στο τηλέφωνο: "Ποια είστε εσείς; Τι είστεεε;"

Κυριαρχεί το χαρτοβασίλειο όπως σε Δημόσιο Ταμείο π.χ. ΙΚΑ κι όλη την ώρα πρέπει να ρωτάς εάν σίγουρα έχει διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σου ή εκκρεμεί. Ενώ τηλεφωνικά σου ζητούν τα γνωστά δικαιολογητικά: ταυτότητα, πρόσφατο εκκαθαριστικό και συμπλήρωση αίτησης. Μετά από λίγο, μπορείς να προκύψει και φωτοτοτυπία του ΙΚΑ ή βεβαιώσεις ή δεν ξέρω τι άλλο.

Η κατάθεση τραπεζικής επιταγής (γιατί δεν θα κουβαλάς τα λεφτά στην τσέπη σου) ισχύει (προσμετράται) 3 ημέρες μετά, ενώ στον ιδιωτικό τομέα, 1 ημέρα μετά.

Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι απεργεί αφού είναι δημόσιο και επειδή το δημόσιο βρίσκεται στα όρια χρεωκοπίας, καταλαβαίνεις, ο νοών νοείτο.

Πάντως,κατ' εξαίρεση, πρέπει να τονίσω ότι στις Χορηγήσεις (δάνεια) του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη, τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά!